Jan 21, 2012

Home » , » Cantik sangat ke artwork dari Budak Nakal ni?

Cantik sangat ke artwork dari Budak Nakal ni?


Kalau uols nak tahu, cantik ke tak cantik, meh tengok video kompilasi hasil artwork dari Budak Nakal ni, yang me cilok dari blog Budak Nakal. Me buat khas video ni untuk tontonan uols semua.. Layannn..

video

Memang cantik tak hengat punya kan... Ni pon tak semua me masukkan, dah rambang mata.. Taktau nak pilih yang mana, sumer comey2 aje.. Sampai me pon dah tergila bayang ni.. Asal tidur aje mesti termimpi-mimpi design dari Budak Nakal ni, especially header animasi.. Perghh, cun betul.. Me memang berkenan bangat ngan header Puan Bee, macam yang me gitau kat entri INI

Bukan itu aje yang ada kat blog Budak Nakal ni, macam-macam info ada, antaranya ada cerita pasal artis, drama & movie, sukan, photo menarik & photography dan juga mengenai fakta. Sesuai sangatlah dengan tagline blog Budak Nakal ni, iaitu Info Terlaris Masakini.

Kalau uols rasa nak mendalami ilmu blogging, boleh juga rujuk blog Budak Nakal ni, ada pasal tips berblog, tutorial, SEO tips, malah kalau uols nak mencantikkan blog, boleh juga ambil widget-widget yang menarik yang dikongsikan oleh Budak Nakal.

Dan yang terbaru, Budak Nakal dah mula membuat video, kalau tak caya, cuba tengok video promo kat bawah ni..



Memang jauh panggang dari api kan kalau compare video yang saya buat ngan Budak Nakal ni buat..huhu.. Nak header animasi satu ngan video promo boleh? Haha..     
Tergoda tak tengok mata me yang dah jadi cam Puss the Boots ni..  


Sekian, entri untuk

"Giveaway Info Terlaris bersama Sponser AyeshaBizWorld dan  amirastudios.com"

 

p/s : Bagi uols cantik ke tak cantik artwork dari Budak Nakal ni? Cer gitau..cer gitau..


Nak mitak jasa baik uols klik & like kat SINI.. Thanks!

Meh share kriteria uols dalam memilih telekung, suka corak ke plain, Klik SINI

Nak cari trendy hijab, muslimah attire, babykids wear, Klik SINI

Longchamp New Year Sale,  Click HERE

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

49 Comments
Comments

49 comments

Jan 22, 2012, 4:16:00 AM

MMG COMEL..SAYA PUN BERKENAN..

Jan 23, 2012, 6:02:00 AM

Umm , cantik tp tak comel xD
Maaf eh :/
Papepun!
Good job buat BUDAK NAKAL (:

Jan 23, 2012, 1:01:00 PM

sy suka jer hasil kerja budak nakal ni... bkn seme org pandai buat..hehe

Jan 24, 2012, 11:43:00 AM

Comel...Good Job Untuk budak Nakal...

Jan 24, 2012, 1:24:00 PM

saya tak reti buat,, so,, mmg dah power habis la kalau reti,, kih3

Jan 24, 2012, 4:31:00 PM

Berkenan jugak :)

Jan 27, 2012, 12:12:00 PM

artwork budak nakal mmg lawa2x...

Jan 27, 2012, 12:19:00 PM

;) nice

Jan 28, 2012, 11:30:00 AM

nice comey,,tp pening la byk sgt nak like,,huhu

Jan 28, 2012, 6:30:00 PM

cantik..nak satu boleh..hehehe
keep up the good job budak nakal :)

Jan 31, 2012, 2:41:00 AM

@fieda kan, saya memang dah termimpi2 dah..

Jan 31, 2012, 2:44:00 AM

@Nur Anisah it's ok..pandangan masing2..

Jan 31, 2012, 2:46:00 AM

@Lin Azlina kan, kalaulah pandai wat sendiri..

Jan 31, 2012, 2:46:00 AM

@Cik Rose Cute kan, suka sangat tengok..

Jan 31, 2012, 2:51:00 AM

@nurmujahidah samalah kita..

Jan 31, 2012, 3:01:00 AM

@Myra Jay kan..terliur suda..

Jan 31, 2012, 3:02:00 AM

@ecadwinkyasha kan, berbakat sungguh..

Jan 31, 2012, 3:03:00 AM
Jan 31, 2012, 3:12:00 AM

@mrs.BuLLat hihi..

Jan 31, 2012, 3:12:00 AM

@shidasyakirin kan, nak satu boleh? haha..

Jan 31, 2012, 10:19:00 AM

adeh..
wireless block la plak nak jenguk..
hmm tapi hasil tangan dia mmg cantik :)

Feb 1, 2012, 7:44:00 AM

awesome!

Feb 2, 2012, 2:01:00 AM

@ahsfantasy24 alahai..siannya..

Feb 2, 2012, 2:01:00 AM

@Cik Angah kan, sangat awesome gitu..

Feb 2, 2012, 2:57:00 AM

hahehehe sy mmg x reti buat

Feb 3, 2012, 8:10:00 AM

xtaw nak buat cam ner

Feb 3, 2012, 10:54:00 PM

suke sgt tgk design dy:) lawa.rse cm dunia ana yg pnye lau blh jd cm dy. hehe

Feb 4, 2012, 2:00:00 AM

citarasa berbeza ni.. hehe.. dalam kategori oklah

Feb 4, 2012, 11:34:00 PM

Koz memang creative! ^_^ Semua artwork atau design dia awesome :) saya teringin nak belajar dari dia :-) May Allah bless (^_^)

Feb 4, 2012, 11:41:00 PM

fesyen terkini tu...kreativiti lukisan oleh budak2 zaman siber berbeza dgn zaman kita dulu2!

Feb 5, 2012, 8:10:00 PM

comel,awesome...kreatif..
kita x reti buat...tgk je lah..hihih

Feb 7, 2012, 9:52:00 PM

hasil kerja dgn gaya tersendiri..

Feb 11, 2012, 1:46:00 AM

Bebudak nakal memang kreatif..tu pasal dia nakal..menjana kekereatifan otak dia. memang cantik n terbaik..saye pun leh tergoda sama ni..akeke

Feb 11, 2012, 11:44:00 AM

Tajuk entry pon artwork budak nakal..
memang nakal-nakal dan comel sangat..suke2

Feb 13, 2012, 11:25:00 PM

hihi...mmg omel..geram jek..klau dpt mintak budak nakal buat byk2 utk atie pun xpe, leh gilir2 taruk dlm blog ;p

Feb 13, 2012, 11:27:00 PM

hihi..mmg comel sgt..geram jek tgk ;p klau dpt mintak budak nakal buatkan utk atie byk2 pun best leh menceriakan blog :D

Feb 14, 2012, 7:43:00 AM

@Lelord saya pon..tak reti jugak..

Feb 14, 2012, 7:43:00 AM

@natikah2020 samalah kita..

Feb 14, 2012, 7:44:00 AM

@Mya Dixxeose kan, comel sangat..i loike..

Feb 14, 2012, 7:44:00 AM

@Ummi Iman hihi, ummi iman suka yang lagu mana..

Feb 14, 2012, 7:45:00 AM

@F.H.'s kan, sangat talented koz ni..

Feb 14, 2012, 7:46:00 AM

@teratai memang berbeza kak mega..budak2 zaman skang belum sekolah dah kenal komputer, lappy..

Feb 14, 2012, 7:47:00 AM

@ekinashikin sangat awesome kan..

Feb 14, 2012, 7:48:00 AM

@kakyong memang penuh gaya tersendiri ni..lain dari yang lain..

Feb 14, 2012, 7:48:00 AM

@AkmaFaizal aww.. i loike komen ni..hihi..

Feb 14, 2012, 7:49:00 AM

@^o^...Cek pipah L!fe Story hihi, memang nakal dan comel..

Feb 14, 2012, 7:50:00 AM

@gadis pekan mmg besh kalau dpt hasil artwork dari budak nakal ni, nak2 free..

Feb 14, 2012, 7:51:00 AM

@gadis pekan memang comel..kalau boleh pasang kat blog, mmg ceria gitu..

Mar 13, 2012, 11:16:00 AM

Comel , mmg comel sangat . Kreatif pulak tu . Tahniah budaks nakal :) Senakal-nakal mane pon ttp cntik hasilnya .

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...