Apr 25, 2011

Home » , , » Segmen Terjah bersama ceritaindahkami.com

Segmen Terjah bersama ceritaindahkami.com

 ~Melekat sehingga 25 April~

Oleh kerana segmen Belle Amies of The Day dan Belle Amies of The Month adalah terhad kepada follower dan pengunjung blog ini sahaja, jadi saya ingin membuat segmen untuk semua blogger senegara yang berada di mana-mana jua..

Tujuan segmen ini adalah untuk memperkenalkan blog uols di samping mewar-warkan entri-entri uols yang besshh dan berinfomasi itu.. Selain itu juga, sedikit sebanyak saya akan review blog uols, dari segi appearance blog uols..ecece, blog sendiri pon banyak kekurangan maklumlah baru duk diskus ngan designer ni..ekekekek.. Dalam proses revamp gitew.. 

Jadi, mehla join Segmen Terjah bersama ceritaindahkami.com ini.. Untuk join, senang aje caranya, uols hanya perlu buat entri seperti berikut ;

1. Buat tajuk seperti di atas, letak banner  dalam entri uols, dan pastikan ada link ke entri segmen ini.


2. Sertakan sekali 2 entri uols yang terbaik, takpon yang uols rasa ingin berkongsi untuk semua blogger dan kalau boleh, uols nak semua orang baca entri tersebut. Kalau nak letak 1 pon boleh, kalau takmo letak pon takpe, tapi lagi bagus letak. Kan ke nak promote blog? Ekekeke.. Maksimum 2 ek., pastikan ada link ke entri uols tu yer.. Selepas 2 entri terbaik uols (beserta link),  copy dan paste 2 entri terbaik ceritaindahkami.com berserta link.

2 entri terbaik ceritaindahkami.com adalah :



3. Tinggalkan link entry uols di kotak komen entri ini sahaja dan segmen ini ditutup pada 25 April 2011 jam 11.59 malam waktu Malaysia.

(Optional) Letak blog Notre Belle Histoire di bloglist uols, because bagi yang letak blog ini di bloglistnya, saya akan letak link blog uols di blog ini juga.. Kiranya link exchangelah.. Nyatakan nak join bloglist wanita atau lelaki ek..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!




Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Apr 21, 2011, 10:35:00 AM

wah..rajin bersegmen lak dia..he.he..Insyaallah..

Apr 22, 2011, 1:45:00 AM

teruskan berusaha....ganbate..:)

Apr 22, 2011, 12:20:00 PM

insyaallah... kalau ada kesempatan join... thanx terjah my blog...

Apr 22, 2011, 4:29:00 PM

Notre Belle Histoire tu sp punye?

Apr 22, 2011, 6:05:00 PM

Cute Mum join segmen nie..

http://mamiuyun.blogspot.com/2011/04/segmen-terjah-bersama.html

TQ sudi jemput..

Apr 22, 2011, 9:09:00 PM

Bestnyer... nak join ler, harap masih sempat, due pun dah nak dekat..:)

Apr 23, 2011, 11:37:00 AM

http://puanbee.com/segmen-terjah-bersama-ceritaindahkami-com/

bee join heheee

Apr 25, 2011, 12:13:00 AM

nice bro segmen psl ads tu
huhu

mesti byk info t :)

Apr 25, 2011, 10:24:00 AM

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/04/segmen-terjah-bersama.html

Apr 25, 2011, 10:58:00 AM

nak join !!!
http://adrea-cranberries89.blogspot.com
http://adrea-cranberries89.blogspot.com/2011/04/benarkah-sardin-katak-milo-cacing-e110.html
http://adrea-cranberries89.blogspot.com/2011/03/bakteria-firaun-menyebabkan-kematian.html

Apr 25, 2011, 2:07:00 PM

sy join...

http://aanie.blogspot.com/2011/04/segmen-terjah-bersama.html

tq dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...