Apr 7, 2011

Home » , » Saya Mahu Direview Shahazrin.com

Saya Mahu Direview Shahazrin.com

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Segmen Review oleh Shahazrin.com. Saya memang suka join segmen review ni.. 
 
Dari segmen review nilah kita boleh tahu kelebihan dan kekurangan blog kita.. Jadi buat tuan penganjur, feel free untuk puji (ececece..agak perasan di siteww) dan mengkritik yang mana patut dan yang perlu diperbaiki..ngee.. Aii tak kisah..

Ok, kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Apr 7, 2011, 10:29:00 PM

mcm best je..

Apr 7, 2011, 11:53:00 PM

ala..belog hang dah cantek aper, erkk..nk join gak la..hehe

Apr 11, 2011, 6:54:00 PM

review
http://www.shahazrin.com/2011/04/permohonan-review-5-cikpuanhady.html

Apr 11, 2011, 11:42:00 PM

@to all : mohler join..hehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...