Apr 28, 2011

Home » » Yeayy.. Me Dapat Aksesori Tudung!

Yeayy.. Me Dapat Aksesori Tudung!

Oleh kerana me baru je balik dari bercuti (walaupun dah nak masuk 3 hari, tapi masih dalam holiday mood), banyak contest dan giveaway yang me tak sempat nak cek. Yang mana appear kat dashboard time me online baru dapat cek, tetiba me terperasan yang penganjur April Giveaway dah umumkan result.

And guess what, me adalah salah seorang daripada 10 pemenang, memang tak sangka sebab agak lambat juga me join GA ini..hehehe.. Thanks buat penganjur yang menaja hadiah berupa aksesori tudung..heheh.. Bolehla me bergaya nanti..ekekek.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain, memang ramai yang menang ni adalah tangan yang tegar join contest dan ga..hehehe..


First time masa me ternampak blog ni, catchynya tajuk blog ni.. Buat me terliur pon yer jugak..hohoho.. Maklumlah, kat sini mana ada karipap (kalau ada pon mesti tak sama ngan karipap kat Malaysia), kalau nak terpaksalah buat sendiri..huhuhu.. Kalau uols nak tahu apa lagi yang menarik kat sini, jom terjah Karipap Sayur..

Yang ni pulak, me dapat mesej dari kak Fadzillah, gitau yang me memang dalam First Contest by Diana Tahir, tapi me tak dapat buka blognya, ada mesej gitau open to invited readers only..huhuhu.. Uols dapat buka blog Diana Tahir



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Apr 28, 2011, 10:04:00 AM

tahniah...a'ah, xdpt bukak blog tu..invited readers only...

Apr 28, 2011, 10:17:00 AM

tahniah2 :)

http://www.churpchurp.com/Honeyvsbee/share/summit-momonfb

Apr 28, 2011, 11:11:00 AM

tahniah..
dah cuba buka tapi tak boleh..

Apr 28, 2011, 11:43:00 AM

Tahniah...

Apr 28, 2011, 2:48:00 PM

tahniah kak :)

Apr 28, 2011, 4:19:00 PM

tahniah..tahniah..dah menang!!
mesti best dpt holiday ;)

p/s:klik ur HB too..

Apr 28, 2011, 5:54:00 PM

tahniah dear :)
boleh pakai terus ler hiks

May 2, 2011, 9:06:00 PM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...