Apr 5, 2011

Home » , , , » ABPBH 2010 | Video Usop Wilcha Hantu Kak Limah & Persembahan Penutup Dato Siti Nurhaliza

ABPBH 2010 | Video Usop Wilcha Hantu Kak Limah & Persembahan Penutup Dato Siti Nurhaliza

Hehehe.. Semasa berblogwalking tadi, terjumpa video-video ni.. Baru je saya tertanya-tanya agak-agak ada tak kat youtube kat entri Wihhu ni, sekali terjumpa 2 video ni.. Tak dapat tengok the whole ABPBH 2010, dapat tengok yang ni pon jadilah.. Ke ada lagi video yang lain? Kalau ada, mehla bagi link kat sini..ngee..

Jom layan lawak dari Usop Wilcha yang berjaya membuat otot-otot perut tetamu dan penonton ABPBH 2010 semalam menjadi tegang dan menyebabkan sakit keng (sapa tau..ekeke..)



Dari ABPBH nilah baru saya tau nama dia..hohoho..ketinggalan betul, maklumlah tak berpeluang untuk melayan cerita Hantu Kak Limah lagi.. Ni yang buat saya nak mencari ni.. Ada yang sudi bagi link cerita ni dak? Ekekeke.. Pernah ternampak signature Usop Wilcha ni pon kat blog sape ntah, dia jadikan signature blog dia.. Memang melekat jugaklah tengok lenggok tangan Usop Wilcha ni..hehehe.. Kat bawah ni pulak, persembahan dari Dato CT.. Ada kelasss uolsss.. Nampak slim jah Dato CT masa ni, comel sangat... Arrangement lagu pon menarik.. Layansss...



p/s : Dengar-dengarnya ABPBH 2010 paling best ek.. Dan dengar-dengarnya ada yang tak berpuas hati Fasha Sandha menang ek.. Uols berpuas hatikah dengan keputusan ABPBH semalam, ke ada yang tak tengok macam me jugak?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Apr 5, 2011, 1:29:00 AM

hehe...tengok berapa kali vid ni..still leh gelak...sis...video sam terima anugerah ada je dekat youtube...tapi agak kelabu...terjumpa satu je vid tu...tak cantik lol...yg dua vid atas ni yg paling clear...

Apr 5, 2011, 7:13:00 AM

i pun x tengok juge...
ABPBH2011... mesti tak ketinggalan.. heheh, i dah nak balik tahun ni!

Apr 5, 2011, 8:17:00 AM

memang best malam tu hehe :D

Apr 5, 2011, 8:19:00 AM

mmg gamat oh time tu. masuk je usop ngan abi trus org da gamat. miahahaha.

Err..pasal keputusan tu, tak kesah lah. lagipun org ramai yg undi kan. as long as dia tak memberi impak pada negara, sapa paling popular pun tak kesah. teheheheh :D

Apr 5, 2011, 9:52:00 AM

yg last tu yg paling best!
suka juga arrangment music dato ct...kelasss...

Apr 6, 2011, 3:18:00 AM

@to all : kan..kan..memang bestlah video usop ngan dato ct ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...