Apr 21, 2011

Home » , » Cer Teka.. Cer Teka..

Cer Teka.. Cer Teka..

~Tutup~

Meh kita main teka teki nak.. Ekekeke, tak habis-habis ngan teka teki.. Leh addicted gak ngan teka teki ni.. Ok, ok, oleh kerana esok hari kami akan pi bercuti sempena Easter Holiday, jadi saya dapat idea untuk wat teka teki.. Hadiahnya apa? Hmm, oleh kerana saya ada anjurkan Ma Belle Shoppe Giveaway, jadi kalau uols meneka dengan betul, uols dapat extra tekaan.. Amacam, ok dak?

Uols hanya perlu jawab di kotak komen ini sahaja, dan hanya boleh meneka sekali sahaja ek. Kalau uols teka satu soalan dengan betul, uols dapat 2 extra tekaan untuk Ma Belle Shoppe Giveaway. Kalau uols teka semua soalan dengan betul, uols dapat 6 extra tekaan untuk Ma Belle Shoppe Giveaway. Kiranya each question yang dijawab dengan tepat uols dapat 1 extra tekaan untuk Ma Belle Shoppe Giveaway. Tarikh tutup sehingga saya update atau memaklumkan mengenai percutian kami pada kali ini. Mungkin esok malam, ataupun kalau saya tak dapat online semasa pi bercuti, jawabnya sehinggalah saya balik dari bercuti dan menutup teka-teki ini..

Soalan 1. (Klu : Europe countries dan luar Swiss. Kami tak pernah pi lagi (Boleh rujuk entri travel di blog Ma Belle Conway & blog ini )
Nyatakan negara yang bakal kami pi melancong pada esok hari.

Soalan 2. (Bukan capital city of that country, tapi glamor juga..ngeee)
Nyatakan city yang bakal kami pi melancong pada esok hari

Soalan 3. (Kurang dari 7 hari)
Berapa hari berapa malam kami pi melancong pada kali ini

Tu jelah kot. Yang lain saya tak dapat fikir dah..ekekeke.. Ingat nak suh uols teka kami menginap di mana, tapi tu melampau sangat soalan gitew..ekekeke.. Jadi selamat berteka teki dan best of luck..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!




Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Apr 21, 2011, 11:02:00 PM

Soalan 1. ITALY
Soalan 2. MILAN
Soalan 3. 5 HARI 4 MALAM

Apr 22, 2011, 1:12:00 AM

haha!xtaw nak teka pe...
juz bLogwalking~~~~
kaLu sudi jenguk la bLog aku,
http://simpleasfiq.blogspot.com/ sudi2kan lah foLLow

Apr 22, 2011, 8:57:00 PM

jwpn soalan 1 : england

jwpn soalan 2 : london

jwpn soalan 3 : 4hari

Apr 28, 2011, 7:13:00 PM

@nanakimie : perghh..2 tekaan mengena..pakai nujum pak belalang ek?

@cikgu fiq : thanks sudi singgah..jap, me gi skodeng..

@nad : hanya satu tekaan mengena..not bad..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...