Apr 7, 2011

Home » » Dua kemenangan dan Zahra tersenarai Top 20

Dua kemenangan dan Zahra tersenarai Top 20

Pagi semalam masa bersiap-bersiap untuk ke kelas French, sempat lagi bukak lappy. Semestinya mahu mengusha blog dulu sekejap, padahal ada test tu pagi tu..ekekeke.. Terperasan pulak ada komen ada dari kak Ayu suh jenguk-jenguk blognya, tapi oleh kerana kesuntukan masa, terpaksa hold dulu, balik dari kelas baru boleh usha..

Rupa-rupanya tekaan me bagi Teka Teka Hadiah Ayyunie Giveaway sipi-sipi mengena dengan jawapan yang sebenar.. Me teka piano, tapi yang sebetulnya adalah keyboard.. Thanks buat ibu ayah Damia coz sudi juga bagi hadiah, dari jauh ni, nunnn dari Sabah sana dan memaklumkan pada me. Hadiah ape? Misteriii, hehehe, me pon eksaited jugak nak tahu ni..ekeke..


Kenal dengan ibu ayah Damia ni dah lama dah, sejak tahun lepas lagi, kesnya join contest yang dianjurkannya juga. Tapi me biasa jadi silent reader aje, kekadang je mencelah di blognya. Suka tengok gegel-gegel kak Ayu, comey sesangat dan pandai posing. Banyak sangat contest yang dimenangi oleh gegel-gegel kak Ayu ni.. Jom berkenalan dengan ibu ayah damia di blognya, Damia Aleesya & Damia Ayyunie.

Keduanya, me salah seorang pemenang bagi Wedding Anniversary Contest bagi kategori penyertaan terakhir. Biasalah, me kalau contest bab-bab bergambar dan kreatif ni memang tolak tepi dulu..ekeke.. Bila nak dekat due baru terhegeh-hegeh nak buat, on the negative side, kekadang tak sempat nak join kesnya tak cukup masa nak buat ataupun contest tu telah tutup sebab diawalkan. And on the positive side (amat jarang berlaku), me dapat hadiah sebab last contestant..hehehe.. Thanks yer puan penganjur coz sudi bagi hadiah yang misteri juga..hihihi.. Tahniah juga buat Cute Mum, Syawal, Hezrina dan Nana.


Kalau nak tahu, puan penganjur ni masih muda lagi, baru berumur 25 tahun, tapi dah 2 tahun pun bergelar isteri.. Masih menuntut lagi dalam jurusan Undang-Undang, kalau uols ada apa-apa pertanyaan ataupun permasalahan yang berkaitan, bolehlah ajukan kepada Naimi (sesuka hati me je suh tanyakan, empunyer diri tak offer pon..ekeke) Jadi apa tunggu lagi, jom berkenalan dengan Naimi di blognya Love Story.

Last sekali, Zahra adalah salah seorang yang tersenarai dalam carta Top 20 Comel Lote New Born Contest daripada 115 baby kiut miut yang bertanding. Waa, semua kiut-miut dan come lote, geram tengok, rasa nak geget-geget pipi, ni yang buat rasa nak ada baby ni..eh..eh..akakaka.. Tahniah buat semua Top 20 dan good luck untuk semua baby yang comel lote, especially Zahra..hehehe.. Nak tengok full result klik sini ek..

Zahra yang cenyumm..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Apr 7, 2011, 9:58:00 AM

tahniah. murah betul rezeki yer menang 2 contest tu.

Apr 7, 2011, 10:44:00 AM

Wahhh!! Thniah ye kak... rezeki tu :)

Apr 7, 2011, 11:51:00 AM

congrats dear..berderet-deret tu rezeki..Alhamdulillah. i klik hb

Apr 7, 2011, 2:49:00 PM

congarats yer has!

Apr 9, 2011, 12:20:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...