Apr 4, 2011

Home » » Wihhuu.. Me Dapat Keychain, Brooch dan Gelang Kristal!!!

Wihhuu.. Me Dapat Keychain, Brooch dan Gelang Kristal!!!

Banyak tak, banyak tak? Banyak kan..hihihi.. Ni me dapat hasil dari bertuah dalam 29th Birthday Giveaway by Anim. Terima kasih kat puan penganjur aka Anim coz sudi memaklumkan pada me, dan terima kasih kat Nabil yang mencabut no 66 yang bertuah itew.. Muahss kat Nabil..hihi.. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain especially Amiey dan Mama Zharfan.

My lucky number..hehe..

Rupanya Anim dah berblogging daripada pertengahan tahun lepas lagi.. Cumernya kurang mengupdate belog, hehehe, lebey kurang macam me gak tu, masa awal-awal berblog..kikiki.. Dah pon memilik sepasang cahaya mata, boy and gal, ada apa-apa rahsia ataupun petua ke  untuk dapat sepasang ni? Heheh.. Jom berkenalan dengan Anim di blognya, Cerita Ceriti.


p/s : Dengar-dengarnya ABPBH 2010 paling best ek.. Ruginya tak tengok, dapat tau leh tengok kat internet pon masa dah lepas, agak-agak kalau search youtube leh jumpa dak ek? Lagipon semalam busy membuat kek..hohoho, sambil duk ulang tayang American Idol yang bertema Elton John tu, sangat suka ngan episod tu coz banyak lagu best..ngee.. Uols berpuas hatikah dengan keputusan ABPBH semalam, ke ada yang tak tengok macam me jugak?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Apr 4, 2011, 4:43:00 PM

Salam ...tahniah yer...

Apr 4, 2011, 5:37:00 PM

tahniah kak..nnt nyusul adiah saya plak..hehe,,baru jer pos tadi

Apr 4, 2011, 10:22:00 PM

tahniah..tahniah..bertuah sungguh

Apr 5, 2011, 5:49:00 PM

wahh..tq ye promote blog i pulak.kekeke~

xde petua pape la dpt sepasang (erk,rahsia tetap rahsia.kakaka)

ABPBH best kot.tapi part paling best masa nak umum bintang paling popular.ketawa pecah perut.kakaka~

tahniah ye dear.nnt i dh pos i bgtau u.kekeke~

Apr 6, 2011, 3:08:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...