Apr 11, 2011

Home » , , , » Uols beli tudung kat mana ek?

Uols beli tudung kat mana ek?

Tak kisahlah tudung bawal ke, shawls ke, tudung awning ke, ataupun lain-lain tudung, biasanya uols beli online ke kedai or butik?

Kalau online, mehla share link blogshop tu kat sini..hehehe.. Bolehlah free-free nanti saya pi mengusha.. Hajat di hati mahu menambah koleksi tudung..ekekek.. Mesti berbulu telinga Mr Hadi kalau dapat tahu ni..hihihi.. Bukan pe, yang banyaknya tudung bawal. Tudung awning tu ada 2, tapi yang saya suka pakai yang hitam tu aje.. Balik-balik saya duk pakai tudung hitam tu lah kalau nak cepat..

Kalau kat kedai or butik pulak, uols biasa beli kat mana ek? Lagi best kalau uols tahu kedai or butik area Taman Universiti sampaila ke JB, takpon area KL dan Selangor, Pasir Mas sehinggalah KB dan juga area Kuantan..ekekeke..

Kalau kat KB tu, biasanya saya pi Pasar Siti Khadijah dan Pasar Besar, tapi rasanya (masa dolu-dolulah..) kat situ tak banyak pilihan shawls or tudung awning yang cantik-cantik, tapi kalau tudung bawal memang tersangatlah banyak pilihan dan harganya memang berpatutan.

comelnya Dato Siti..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

13 Comments
Comments

13 comments

Apr 11, 2011, 2:00:00 PM

cik pulau beli pasar malam jerk.. hahaha,,
tp kalau kat MPKB and pasar besar Siti Khadijah.. tudung abwal mmg banyak la..
tap kalau shawls sume kurang..
cik pulau beli kat area KL.. sementara masih duk sini..
lpas ni dah balik.. alamatnya tak berbeli dah la.. hehee

Apr 11, 2011, 2:06:00 PM

tudung bawal aiols salu beli kat opis ms ada event tu. biasa mmg usahawan dari kelantan bawak dari sana.
tp kalo awning... mmg kena carik Ariani gak la..
Shawl lak..jrg2 pakai..tp kat jalan TAR la pilihan dia, murah2 suma situ

Apr 11, 2011, 3:12:00 PM

dni selalu beli kat Istanbul Fashion tepi pasar siti khadijah;)

Apr 11, 2011, 8:22:00 PM

i pernah beli dengan ayunar... tapi selalu nye merata tempat i beli.. asal jumpa yang berkenan je terus beli..

Apr 11, 2011, 10:41:00 PM

banyak tmpat gak..biasanya tgk cutting tudung tu kene tak dgn muka baru beli..hehe..maklumlah gebu wey

cantik jer tok ti tu pakai tudung elok2 kan

Apr 11, 2011, 11:40:00 PM

kat jln TAR...banyak choice..

Apr 12, 2011, 1:05:00 AM

huhu.. bercakap pasal tudung, koleksi mak saya di umah cam dah boleh bukak kedai.. tudung nih dah jadi cam fesyen plak ek.. xpelah, janji pakai yg penting..

yg dirisaukan ialah fesyen nih berubah mengikut masa, diharapkan pemakaian tudung tuh berterusan dan bukan ikut fesyen ;)

Apr 12, 2011, 6:55:00 AM

salam, rujuk BA.com

Apr 12, 2011, 7:55:00 AM

canteknye dato' ct..
sy xde pun koleksi tudung fesyen terbaru & terkini,yg ado tudung bawal jek yg mnjadi pilihan hatiku..

Apr 13, 2011, 11:09:00 PM

@to all : thanks semua coz bagi cadangan..

Anonymous
Jun 13, 2011, 3:07:00 AM

Try beli di www.souqazzahra.com

Nov 11, 2011, 4:52:00 PM

kat www.unikueen.blogspot ada shawl yang cantek2 tau.

Aug 26, 2015, 5:44:00 PM

Nak buat animasi bertudung.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...