Apr 3, 2011

Home » , » Belle of March

Belle of March

Ha, skang dah tiba masanya untuk anugerahkan crown Belle of The Month bagi bulan Mac.. Mari mari kita lihat siapa yang kena..heheh..


MAMA ZHARFAN


Wahh.. ni mesti time Winter, ada salji kat belakang tu.. Semua dah kenal kan ngan Mama Zharfan ni.. Hmm, bila ek saya kenal ngan Mama Zharfan ni, rasanya dari tahun lepas lagi.. Kesnya me join contest kat blog Naa Mama Iqy, masa duk skodeng blog Mama Iqy ni, terperasan pulak blog Mama Zharfan, lalu skodeng dan terus jatuh cinta.. Yang paling saya suka, Mama Zharfan ni suka berkongsi cerita mengenai kehidupannya di nunn di UK sana, maklumlah walaupun kami skang ni kat benua Eropah, tapi environmentnya ada perbezaan gitew.. Kiranya tak dapat gi Nottingham dan stay kat UK, dapat baca dan tengok gambar pon dah macam merasa juga life kat sana kan..


Inilah header blog Mama Zharfan..  Nice kan? Sweet dan ceria aje, so cute!! Follower Mama Zharfan dah 2000 lebey dah, tak lama lagi mesti akan cecah 3000 pulak.. Kat blog Mama Zharfan ni, yang paling speselnya selain daripada pengalaman hidup MZ kat UK, banyak tips mengenai join contest yang uols boleh dapat kat blog ni.. Jadi apa tunggu lagi, jom skodeng Mama Zharfan di blognya Miles of Smiles..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Apr 3, 2011, 2:05:00 PM

tq yer has for this entry :) ;) em dh nak balik msia ni...agak2 readers lari tak sbb dh tak de citer UK :p

Apr 5, 2011, 1:34:00 AM

@mz : sama-sama..alahai, takkannye lah sis.. cerita uk tu salah satu daya penarik je..banyak lagi yang lain..

Apr 14, 2011, 9:18:00 AM

tahniah buat MZ..

kalo dr 2k followers.. tak lari nya.. depa sure tertunggu kisah u kat Msia pulak... ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...