Apr 1, 2011

Home » » Belle Amies of Day 4

Belle Amies of Day 4

Hohoho, kali ni nak menyelesaikan hutang yang bulan Mac..hehe... Patutnya publish pada 24hb yang lepas, tapi dek kerana busy + lupa + bercuti, baru skang dapat buat dan publish entri ini.. Tanpa melengahkan masa, kali ni saya nak memperkenalkan lagi 2 orang yang bertuah bagi segmen Belle of The Day..

Sebagaimana undian yang dibuat pada entri ini, yang bertuah seterusnya adalah Yan. Kalau nak tahu, dah lama Yan menceburkan diri dalam dunia blogging ni, kalau tak silap saya sejak bulan Mac 2009 lagi..

Ha, rasanya ramai yang dah kenal dengan Yan ni, salah satu sebabnya sebab Yan selalu jugak anjurkan contest dan giveaway, malah suka juga join ga & contest tau, dan dah banyak juga memenangi conway ni.. Jom berkenalan dengan Yan di blognya, UmmiAbbiQisAdhwa..

Insan yang bertuah seterusnya adalah fa10.. Kenal dengan fa10 ni pon melalui join contest dan giveaway juga, dan fa10 ni memang seorang yang tegar join contest dan giveaway ni.. Malah, fa10 ni pon selalu memang jugak ni..

Tapi sebenarnya, dolu-dolu masa zaman saya tak mengenali dunia berblogging dengan sepenuhnya, masa zaman suka jadi silent reader aje, saya pernah terlanding kat blog personal fa10..hoho..bocor rahsia.. Masa tu saya selalu landing sebab suka baca cerita travel fa10 sekeluarga ke seluruh benua Eropah, masa tu saya ingatkan fa10 stay kat Malaysia becoz fa10 bagitau ikut travel yang dibooking melalui internet yang kebanyakkannya orang Malaysia yang join. Tak sangka fa10 stay kat Edinburgh, Scotland skang ni. Memang banyak tempat fa10 dah pergi melawat, kalau uols nak tahu, jom skodeng blog fa10 di Sekadar Coretan..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Apr 2, 2011, 7:52:00 AM

alahai tq wat entri ni...
terkejut tetibe ade orang wat entri ttg kite plak... tak tau menahu ni..

thanx juga inform.. no wonder statistik nuffnang semalam tunjuk antara kul 3-4 rmai visitor..

Apr 2, 2011, 7:53:00 AM

eh lupe nak tambah..
yan sbnarnye dah jarang join GA/contest.. yan ni memilih skit.. & tgk angin.. rase dah 3mgu kot stop berGA/contest. menang baru sekali dua kot..

Apr 2, 2011, 8:29:00 AM

wah.. saya ada silent reader rupanya.. hehehe. Tq, TQ
eh.. u bertuah kat chanteq berhijab hari ni

Apr 5, 2011, 1:03:00 AM

@yan : sama-sama..eh yeke, rasa cam lebih dari dua, coz aritu yan menang contest bergambar baby kan..

@fa10 : hehe..*blushing*..thanks gitau..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...