Apr 12, 2011

Home » , , , » Jom pakat-pakat dating sambil berspa dengan Cokolat..^_*

Jom pakat-pakat dating sambil berspa dengan Cokolat..^_*

Hehehe.. Akhirnya saya dahpon menempah voucher Full Body Scrub + Chocolate Mask Wrap + Full Body Massage + Aromatic Steam Bath + Hydrotherapy Milk Bath for 2 1/2 hours di I Gorgeous, Aman Suria dengan harga RM88 sahaja, eh silap RM83 sahaja coz saya guna diskaun RM5 Milkadeal yang diberi selepas sign in. 

Ada yang beli voucher ni juga ke? Kalau ada, bolehlah kita berdating sambil bermassage..hehehe.. Ni yang buat lagi tak sabar nak balik nih..ekekeke.. Kalau yang belum, mehla pakat-pakat bermassage dengan cokolat ni..hehehe.. Banyak kebaikan tau.. Ni yang saya kopipes aje..


  • Chocolate moisturises the skin and is also a good source of antioxidants, which give your skin that healthy glow
  • Enjoy your chocolate pampering with your other half side-by-side in the couple’s room
  • The sweet aroma of fresh cocoa calms the senses and promote the feel good sensation
  • Glycerides are ingredients which can also be found in cocoa which provide moisturizing lipids and fats. This will help plump and firm up your skin
  • Anti-aging benefits such as lightening or diminishing wrinkles & removal of harmful radicals

Ha, jangan lepaskan peluang ni, kalau nak kira, pakej ni sebenarnya bernilai RM353, sangat berbaloi kan? First time ni saya try chocolate spa treatment, kesnya ada blogger gitau best berspa ngan coklat + coffee.. Wangi je katanya ..hohoho.. Ni yang buat tak sabar nak pi KL ni, manyak syok oo satu badan cover dengan cokolat..nyumm..nyummm.. Oh ya, tawaran ni hanya tinggal 15 jam aje lagi.. Kalau berminat leh klik sini laju-laju..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!




Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Apr 12, 2011, 8:44:00 AM

ngeee kalo dni sayang nak sapu kat badan rasa nak ngap hehe

Apr 12, 2011, 10:00:00 AM

wahh.. coklat?? kang tak tahan pulak saya bau coklat ni.. nak makan je rasa nanti..

Apr 12, 2011, 11:19:00 AM

choclat spa..hu.hu..tak pegi la dear..hope you enjoy yourself ye..dah klik hb.

Apr 13, 2011, 11:52:00 PM

@dni & farah : hehehe..saje nak try..taktaulah nanti tetibe rasa nak jilat sket..agagag

@ina : thanks dear..

Apr 19, 2011, 10:34:00 PM

tk sbr nk pegi ni..hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...