Apr 19, 2011

Home » , , » Video Maharaja Lawak Minggu 3 | Yang Ada Ummphh, Sepah, Jozan dan Nabil

Video Maharaja Lawak Minggu 3 | Yang Ada Ummphh, Sepah, Jozan dan Nabil

Hehehehe, inilah dia.. Bila dah dijangkiti virus Maharaja Lawak, makanya tak sah kalau tak bercerita pasal Maharaja Lawak..ekekeke.. Kali ni saya nak share pula ngan uols, video-video Maharaja Lawak Minggu ke-3 yang berjaya membuatkan saya takleh nak tidur selagi tak pasang vidoe-video ni..agaga.. Siapa lagi kalau bukan angkara Sepah, Jozan dan Nabil..hoho..

Seriyes uols, memang tangkap lentoklah duk tengok video muzikal dari diorang ni..kikiki.. Rasa macam kena pelaris pon yer..agagaga.. Sangat kreatif, sangat mantooppp!!! Kalau duk ulang 33 hari berturut-turut pon tak bohsan uols, malah masih boleh ketawa dan tersengih sorang-sorang.. Yang paling saya ingat sampai skang ni, memek muka Shuib, pandai dia wat memek muka pompuan, paling tak tahan Batu Cave..ekekek.. Lagi, sangat sedap + kelakar bila Shuib nyanyi Kenapa abang & Bersabar abang.. Yang Jozan tu, paling saya suka sebab banyak lagu dia sesuaikan dengan situasi pada masa tu, memang kreatif!! Yang buat lagi kelakar, boleh pulak diorang tersilap panggil nama..hehehe.. Dan Nabil, takyah cakaplah.. Memang idea gempak + kreatif + lucunya memang takleh nak imagine..hehehe.. So enjoy these videos..





Ni yang buat tak sabar nak tunggu Minggu ke-4.. Apa tugasan diorang ek? Agak-agak kali ni siapa  pulak yang menyerlah dan siapa pula yang keluar? Ngee..



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Apr 19, 2011, 9:35:00 AM

Suka gak ngan lawak Sepah, Jozan & Nabil.... daaaannnn jugak Balas :)


Tp nonton thru Youtube je sbb xlanggan Mustika :)

Apr 19, 2011, 10:09:00 AM

memang lawak gila-gila la dorang ni..saya dah tengok kat utube dah ni..banyak kaliiiiii

Apr 19, 2011, 4:03:00 PM

deqlis layan jugakk...suka nabil & jozan:-)

Apr 19, 2011, 11:46:00 PM

@to all: kan, kan..memang lawaklah tengok gelagat diorang ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...