Apr 10, 2011

Home » , , , , » HeartBeat.my | Promosi Photo Tee Serendah RM18 & Jumlah Pendapatan Terkini

HeartBeat.my | Promosi Photo Tee Serendah RM18 & Jumlah Pendapatan Terkini

Uols perasan tak banner HeartBeat.my yang baru? Hijauuu giteww.. I loikee..hehehe, macam mempromosi Green Earth pulak..hehe.. Rupanya memang ada promosi pon, tapi promosi Photo Tee yang hanya berharga RM18 sahaja, tapi kalau nak kira harga sebenar RM40, diskaun 48% tuuu.. Banyak tu uols dapat jimat.. Nak tengok contoh, ada kat bawah ni..

Banner baru HeartBeat.my, comey kan..



Saya dah gatal-gatal tangan nak mengorder jugak ni, mesti comel kalau letak gambar kami gi jenjalan dan tulis cam gambar kat atas tu..ekekek.. Kenangan tu beb.. Pulak tu harganya memang berbaloi-baloi, tapi sayangnya kalau nak transfer online susahh, kesnya perlukan TAC dan saya belum tukar ke nombor saya pakai skang ni..huhu.. So uols, yang mana berminat tu, jangan lepaskan peluang, because promosi ni terhad pada 50 pelanggan yang terawal sahaja.. Nak order, leh klik link HeartBeat.my atau banner kat bawah entri ni aje..

Nak redeem guna earning HeartBeat.my pula, saya perlukan lagi RM5.37 untuk redeem. Ada sapa-sapa yang nak derma RM5.37? Hehehe.. Bila dah nak dekat cash out ni yang buat tak sabar ni..hehehe.. Maklumlah pertama kali baru nak cash out (padahal lambat lagi ponn..). Hehe, dah banyak angan-angan saya ni, mungkin cash out, mungkin juga nak redeem barang kat HeartBeat.my ni. 



Terima kasih kat uols yang mendaftar di bawah akaun saya, dan juga yang membeli barangan di bawah akaun saya, dan last but not least, buat yang sudi mengklik-klik banner HeartBeat.my di mana-mana blog saya.. Kalau dah klik, jangan lupa gitau ek, preferebly gitau kat komen (just gitau dah klik hb pon takpe..) coz kalau kat shoutbox nanti takut saya terlepas pandang..

Buat yang belum join HeartBeat.my, jom join ramai-ramai, nak-nak skang ni Nuffnang cam liat sikit nak dapat BE kan..huhu.. Kalau nak tahu lebih lanjut pasal HeartBeat.my ni leh tengok entri saya yang lepas-lepas mengenai HeartBeat.my cam kat bawah ni..


Cara untuk menjadi Affiliate HeartBeat.my - Tutorial & Cara untuk mendaftar sebagai ahli HB

HeartBeat.my memang masyuk - Cara-cara untuk mendapat earning dari HB


p/s : Nasib baik ada HeartBeat.my, merasa jugalah untuk cash out (soon), maklumlah Nuffnang setakat ni bayang pon tak nampak untuk cash out ni..huhuhu..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!






Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

26 Comments
Comments

26 comments

Apr 5, 2011, 9:03:00 AM

meh derma 4sen tuk hr ni...hehehehe

Apr 5, 2011, 9:13:00 AM

dah lama tak cek akaun HB... nak bukak skang... hehehe

Apr 5, 2011, 10:42:00 AM

hu..hu..tahniah..dah dekat nak cashout . saya dah lama tak check, tak tahu brpa..takpelah..biarla kat dia..he.he. i klik hb u.

Apr 5, 2011, 11:01:00 AM

wah byknya.. sy 1 ringgit pun x sampai lg.. huhu

Hukum di sisi agama, perempuan memakai contact lens

Apr 5, 2011, 11:08:00 AM

apesal kat blog saya banner hb tu tak bertukar pun erk...

Apr 5, 2011, 11:21:00 AM

sy pon baru check..terkejut tgok earning terbaru..hehe..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Apr 5, 2011, 12:22:00 PM

Dah klik HB akak :)

Mmg ada perasan banner baru, cam rasa nk bli gak.. :)

Apr 5, 2011, 3:15:00 PM

HB beshh :)

JOM vote MZ kalau sudi!

Apr 6, 2011, 3:24:00 AM

dah klik hb hang..

t-shirt ni nmpk murah la..boleh ajer nk order 3 helai, tapi duit HB sangat ciput

Apr 6, 2011, 3:36:00 AM

@to all : tu la, kekadang terlupa nak cek bila klik..

Apr 6, 2011, 11:20:00 AM

hi cik puan hady

kena tag join contest:)

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/04/cute-sweet-pregnant-mummy-contest.html

letak gambar preggy dulu 2:)

Apr 6, 2011, 1:05:00 PM

i klik 4 u

Apr 6, 2011, 4:46:00 PM

dah klik hb sini jgk..
smoge tuan umh dpt cashout la pasni,dah ramai klik tu..^_^

Apr 6, 2011, 10:39:00 PM

salam, rezeki tu...

Apr 7, 2011, 12:05:00 PM

salam

rezeki tu..kita langsung x ada apa2.huhu

Apr 7, 2011, 2:52:00 PM

nice blog,i follow,plz follow me back..tq

Apr 7, 2011, 4:03:00 PM

chaiyok2...ohya,keychain sudah diposkan..kalau next week blom sampai juga,kasitau ya..

dijemput Small Give Away|RMxx dari Eyriqazz.Com

Apr 8, 2011, 3:09:00 PM

wah, agak murah t shirt tu....menarik gak klu tempah...

p/s: lama tak dtg jenguk sini....

Apr 9, 2011, 4:43:00 PM

sy pun nk derma 0.004 sen hari nie.. hek3..

Salah satu entri paling hot firdauskasim.com
Cara-cara menambahkan ketinggian badan

Apr 9, 2011, 5:13:00 PM

thanks for the info, will check out.

Apr 10, 2011, 9:53:00 AM

HB dni tak naik2.. churp2 pun sama. uwaaaaaaaa

Apr 12, 2011, 1:18:00 AM

@to all : thanks semua..jom pakat-pakat hb..jom pakat2 usaha naikkan earning hb..hehhe

Apr 18, 2011, 1:36:00 AM

wah kak.HB plak erk..ok jom HB sama2.

Apr 19, 2011, 2:14:00 PM

bestnya dah boleh cash out... saya tak taula bila boleh cash outkan... huhuhu

Apr 21, 2011, 11:15:00 PM

@suzie : hehe..doh, nuff takde be skang..

@dwaty : huhuh..ade cerita terbaru..nanti me wat entry..

Feb 12, 2012, 6:13:00 AM

jana pendapatan melalui blog http://jutawanvanilacoklat.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...