Apr 9, 2011

Home » , , » American Idol 2011 & Pia Toscano | Ada yang layan ke?

American Idol 2011 & Pia Toscano | Ada yang layan ke?

Hehehe..just a quick update.. Ada yang layan American Idol ke? Ke lagi suka ngan Maharaja Lawak? Hehehe.. Tak silap saya masa untuk kedua-dua rancangan ni clash kan, ke tak clash? Oleh kerana saya tak boleh nak layan Maharaja Lawak (tapi skang ni duk usha kat youtube, baru Minggu 1 punyerr..hehehe), so saya dan Mr Hadi duk layan American Idol..

Kalay diikutkan, saya dan Mr Hadi bukanlah peminat nombor 1 tv shows ala-ala camgini, nak-nak lagi Mr Hadi tu..hohoho.. Tapi ntah kenapa, Season 10 kali ni kami melayan pulak, dari episod 1 sampailah sekarang, siap rekod tuuu..ekeke.. Nak-nak, rasa macam each contestant, masing-masing ada keunikannya tersendiri, takleh nak cakap yang ni lagi bagus, yang ni lagi hebat, coz masing-masing ada kelebihan tersendiri.. Tak taulah kalau sebelum ni pon macam ni, tapi season kali ni, definitely menambat hati kami untuk melayan.

Kali ni, kejutan kedua yang memang mengejutkan, Pia Toscano terkeluar.. OOEEMMGGEE, sedey seihh..hohoho.. Saya memang suka Pia ni, full package orang kata, suara sedap dan mantap, appearance memang comey dan cun melecun. Kalau tak silap, ramai peminat AI target Pia at least akan bertahan sehingga ke Top 3 (it's hard to guess, sebab semuanya best) Malah, selepas dapat tahu Pia ni terkeluar, diorang siap komen kata takmo dah tengok AI selepas ni, coz the reason diaorang tengok AI adalah kerana Pia. Hohoho, sampai macam tu sekali.. Tapi siriyes, memang terkilan jugak tak dapat dengar suara Pia yang mantop tu dah lepas ni, kalau tak, takkan ada yang boo result kan..huhuhu..





p/s : Video last tu adalah my fav.. And yes, she is phenomenal..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!





Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Apr 9, 2011, 10:49:00 AM

suka juga american idol ni, tapi, jarang tengok la, coz package astro star world takde, nak tunggu kat 8tv ntah bila-bila..tengok bila terserempak je.. dah klik hb

Apr 9, 2011, 2:24:00 PM

best layan americn idolni..suara mantap2...

Apr 9, 2011, 5:14:00 PM

I quite like her too, sings quite well.

Apr 12, 2011, 12:32:00 AM

@ina : oo..ada kat astro star je ke, ntv7 ke takde?

@lynn : tulah, masing2 ada keunikan yang tersendiri..

@nava : yes, definitely..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...