Apr 19, 2011

Home » » Lucky dan Lucky.. ^_*

Lucky dan Lucky.. ^_*

Hehe.. Alhamdulillah.. Murah rezeki bulan ni, dan semoga terus diperbanyakkan lagi rezeki pada bulan ini dan bulan-bulan akan datang..

First sekali, terima kasih kat Nana coz sudi maklumkan yang me bertuah dalam Mama Tisya Keychain Sabah Giveaway, muahss sebijik..hehehe.. Thanks juga buat puan penganjur aka Mama Tisya coz sudi bagi keychain yang diterbangkan khas dari Sabah..hehehe.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

My lucky number

Mama Tisya ni suka anjurkan giveaway dan contest.. Malah suka juga join giveaway dan contest, dan dah banyak kali juga menang dalam arena bercontest dan giveaway ni.. Kalau uols nak tahu, follower Mama Tisya pon dah 1000 lebey tu.. Jom berkenalan dengan Mama Tisya di blognya, My Life & My Loves..

Keduanya, me salah seorang daripada 5 peserta terawal yang join giveaway Saya Mahu RMxx dari Eyriqazz.com. Thanks buat GTO coz sudi bagi 5 GTO Pointz dan tahniah buat kelima-lima peserta terawal dan pemenang2 yang bertuah..

Perghh..hampir-hampir..

GTO aka Eyriqazz.com ni rasanya tak perlu diperkenalkan lagi, semuanya dah kenal kan.. Antara yang me suka pasal blog GTO ni, me suka geledah entri pasal tempat-tempat makan yang best..ngee.. Jadi apa tunggu lagi, jom skodeng blog GTO ni..


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Apr 19, 2011, 3:38:00 PM

tahniah....murah rezeki... :)


jom ke APA KATA HATI pulak ;
REZEKI PERTAMA 2011

Apr 19, 2011, 7:53:00 PM

BEST NYA DPT HADIAH EK~

Apr 19, 2011, 10:08:00 PM

tahniah..td dh pos keychain so dlm ms 3-4 hari akan smp la..nanti dh smp inform ye...

**thn ni tkde byk sgt join contest/giveaway...:)

mmg asal kelate ke?

Apr 19, 2011, 11:56:00 PM

@nabilah & yong : thanks dear..beshh..hihi..

@mama tisya: wahh..cepatnya..ha'ah, awat, mama tisya pon ore kelate ke?

Apr 20, 2011, 3:51:00 PM

ye2 sama la kita ore klate

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...