Apr 3, 2011

Home » , , » Senarai Bloglist Belle of March

Senarai Bloglist Belle of March

Sebelum saya keluarkan senarai bloglist bagi Belle of March, kat sini saya nak maklumkan ada sedikit rombakan, di mana setelah saya membaca entri kak Yong, saya mendapat idea untuk masukkan sekali referral dari Google Analytics. Kerana blog mereka juga adalah supporters bagi blog Belle ini. Jadi, saya akan masukkan 2 blog yang paling banyak menyumbangkan trafik mengikut carta di Google Analytics.

Tahniah buat Mama Zharfan coz berjaya dinobatkan sebagai Belle of March.. Kali ni meh kita tengok pula siapa yang berjaya tersenarai dalam bloglist Belle of the Month dan bakal menyertai Mama selama sebulan di bloglist khas ini..

credit

Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi  bulan Mac yang uols boleh cekidout sendiri di tepi sidebar blog ini under Belle Reporters.. Klik aje Bulan Mac..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. Mama Zharfan
  2. Ardini Humaira
  3. Aisha aka Adyshariz

Oleh kerana tiada perubahan pada data Belle Buddies (maklumlah untuk dikira uols kena pastikan uols sign in bila masuk blog ni..), maka saya membuat keputusan untuk mengambil Top 3 Referral dari Google Analytics, dan mereka yang terkena adalah..
Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
  1. Ben Ashaari
  2. Sissyira
  3. Niezzariena (me pendekkan, takpe ek?)
Tahniah buat uols dan terima kasih kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang memang de' best lah, dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..


p/s : Oh ya, bagi yang keliru kenapa ada bloglist khas ini, dan kenapa mereka ini yang terpilih, tak lain tak bukan sebagai salah satu cara menghargai Belle Amies. Bagi yang ingin tersenarai dalam bloglist blog Belle ini, saya ada 2 lagi bloglist untuk Wanita dan Lelaki, khas bagi yang link exchange dengan blog Belle ini, yang penting my blog kat main blog uols sebagaimana ur blog tersenarai kat my main blog..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Apr 3, 2011, 3:07:00 PM

TAHNIAH KEPADA MEREKA SEMUA :)

Apr 3, 2011, 3:13:00 PM

yahuuu..yahuuu..erk adiah kopi secawan pon best ni..hehe

Apr 5, 2011, 1:37:00 AM

@miza : hehe..

@aisha : kopi jer? hihihi..

Apr 7, 2011, 11:43:00 AM

salam

tak sangka la nama kita pun ada kat situ =)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...