Apr 14, 2011

Home » , » BEN ASHAARI GEGAR LAGI

BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Ben Ashaari Gegar Lagi. Ha, mesti uols tertanya-tanya kan, untuk apa pula kali ni? Saya pon tak sure gak ni, kalau uols nak tau dan juga mahu join, klik sini laju-laju kay. Terhad sehingga Ahad je ni..



p/s : Sebaik sahaja saya buat entri Mana Pergi Follower Kesayangan, dah publish tu tiba-tiba ade pulok widget tu.. Pandai pulok dia munculkan diri.. Hampess, nak kena buat entri dulu baru nak ada..hohoho..
p/s/s : Ada cerita menarik ke tadi? Ingat nak layan Maharaja Lawak kat youtube, tapi tak nyempat-nyempat lagi. Kat sini baru petang, ingat nak keluar beriadah walaupun suhu agak sejuk..huhu..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

16 Comments
Comments

16 comments

Apr 15, 2011, 12:28:00 AM

berita kepada Ahli Alinac Shoppe-

http://www.alinaclover.com/2011/04/khas-kepada-ahli-alinac-shoppe.html

Apr 15, 2011, 11:25:00 AM

salam perkenalan.. gegar kat sini

Apr 15, 2011, 2:21:00 PM

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

Apr 17, 2011, 1:05:00 AM

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
call it a day?

top post ;
ben ashaari gegar lagi

kau silap besar

Anwar hadi :)

Apr 17, 2011, 1:40:00 AM

dari jauh datang gegar blog nieh :)

http://chubbykuning.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Apr 18, 2011, 2:51:00 AM

dtg gegar kat sini..:)

Apr 18, 2011, 11:26:00 AM

hai..same group...dtg singgah sini kasi gegar :)

http://ummiedamia.blogspot.com/

Apr 18, 2011, 11:29:00 PM

@to all : thanks semua sudi singgah sini..

Apr 19, 2011, 2:49:00 PM

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

Apr 19, 2011, 11:31:00 PM

KEBABOOMMM! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam singgah.. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

Apr 20, 2011, 6:47:00 PM

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

Apr 20, 2011, 11:57:00 PM

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

Apr 21, 2011, 12:16:00 AM

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Apr 21, 2011, 5:51:00 PM

hye...same grup 6, no. 63

http://5185studio.blogspot.com/


GEGAR!!!

Apr 21, 2011, 10:41:00 PM

@to all : thanks gegar kat sini..jap lagi me gi gegar blog uols pula..

Apr 28, 2011, 1:56:00 PM

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegran nya ke kumpulan 6.. Kumpulan 1,2,3,4,dan 5 telah berjaya ku tawan... Kini tiba la pula giliran kumpulan 6.... Arap2, misi peribadi ni tercapai... Hehhe

*Peace Yo! :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...