Mar 23, 2011

Home » » Belle Amies of Day 3

Belle Amies of Day 3

Hohoho, banyak yang tertangguh.. Patutnya publish pada 7hb yang lepas, tapi dek kerana busy + lupa + bercuti, baru skang dapat buat dan publish entri ini.. Tanpa melengahkan masa, kali ni saya nak memperkenalkan lagi 2 orang yang bertuah bagi segmen Belle of The Day..

Sebagaimana undian yang dibuat pada entri ini, yang bertuah seterusnya adalah ColourFulSara aka Sara. Oleh kerana dah puas godek-godek entri Sara ni, tapi tak jumpa juga gambar sefamily, maka saya letaklah gambar yang ini ajelah..

Dapat cari yang mana satu? Eh..eh..ada perasan, muka yang familiar dak?

Yang saya suka sekali mengenai blog Sara ni, setiap entrinya pasti ada ayat-ayat yang memuji Allah, sekaligus membuatkan teruja untuk menyebutnya sekali.. Kalau tak cayer, uols cubalah terjah setiap entrinya, pasti akan ada Masyaallah, Alhamdulillah, Barakallah.. Dan kalau uols nak tahu, Sara ni adalah penggerak kepada Steps to Muslimah, dan skang ni tengah ada promo mengenai workshop, untuk maklumat lanjut sila layari blog ColourFulSara.

Belle Amies aka kawan Belle yang bertuah seterusnya adalah Zie, tapi oleh kerana tiada paparan link blognya, maka saya terpaksa berikan laluan kepada Mama Zharfan. Rasanya semua dah kenal ngan Mama Zharfan kan, mana mungkin tak kenal, blogger tegar lagi femes ni.. 

Pic fresh from oven ni..

Skang ni Mama Zharfan dan family sedang berjimba-jimba di Disneyworld Paris.. Uisss, mesti besh bangat kan.. Syok je tengok gambar-gambar Mama Zharfan dengan kartun-kartun yang comel tu.. Yang paling saya suka, Mama Zharfan ni suka berkongsi cerita mengenai kehidupannya di nunn di UK sana, tak dapat gi Nottingham dan UK, dapat baca dan tengok gambar pon dah macam merasa juga life kat sana kan..huhu.. Jom skodeng Mama Zharfan tengah buat apa kat Disneyworld tu di blognya Miles of Smiles..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Mar 23, 2011, 9:11:00 PM

dni teringin nak g sana :)

Mar 29, 2011, 12:42:00 AM

@dni : kan..kan..dni kan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...