Mar 1, 2011

Home » , » Join Bloglist Ujang9897

Join Bloglist Ujang9897

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist Ujang9897. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi.. Tambah-tambah pulak, bloglist saya hilang kes bertukar domain baru-baru ni..

Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. First time masuk blog ni, wahh..sukanya ngan motor vespa tu.. Nak boleh? ngee..




Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Mar 1, 2011, 5:36:00 PM

vespa jer ker suka.=)

Mar 9, 2011, 1:14:00 AM

@ujang : yang lain suka gak tapi vespa yang tu paling suka..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...