Mar 2, 2011

Home » , , » Status diriku kini bertukar..

Status diriku kini bertukar..

Hehehe..status apa ni? Adakah status mama dari seorang anak kepada dua anak? Hakhak.. Ataupun status dari seorang yang papa kedana biasa-biasa aja kepada status jutawan? Hakhak.. Terlebih koya di situ.. Ok, sebenarnya status saya yang bergelar suri rumah sepenuh masa akan bertukar kepada status suri rumah 3/4 masa plus status student 1/4 masa..ngee..

adakah saya akan menjadi seperti murid ini?

Bermula dari hari ini, saya perlu menghadirkan diri ke kelas.. Ye, saya kembali bergelar seorang pelajar.. Dan ye, saya kembali ke zaman bangun pagi-pagi dan perlu bersiap-siap menghadiri kelas..ahaks.. Oh ya, nape status pelajarnya 1/4 je? Ini kerana kelas saya hanya 1 hari dalam 1 minggu dan lab pula 1 hari dalam 1 minggu, atau lebih tepat lagi hanya 4 jam seminggu..wahaha.. Kelas apekah itu yang sekejap je? Tak lain tak bukan kelas Bahasa French..agagaga..

ataupun menjadi sebegini? hakhak..

Oleh kerana inisiatif untuk belajar bahasa French by myself cam statik je,  tak bergerak-gerak malah merundum ade.. ahaks, maka Mr. Hadi telah mendaftarkan saya untuk ke kelas French.. Perasaan? Agak thrill dan berdebau..hakhak.. Maklumlah dah berzaman tak masuk kelas..huhuhu..

Adakah pasni blog kami ni akan ada satu segmen yang baru iaitu Mari Berbahasa French..agagaga.. Ada ke yang nak belajar? Ngee..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

10 Comments
Comments

10 comments

Mar 2, 2011, 1:09:00 PM

hihiih...


erm..bhasa perancis tau satu jer

ish la bedish..betul ker eja..=)

Mar 2, 2011, 1:33:00 PM

hehehe ingatkan status jd biz woman sbb u baru bukak blogshop kan ;)

me click HB!

Mar 2, 2011, 1:41:00 PM

belajar bahasa French? menarik tu..nanti ajar la skit2..hehe

Mar 2, 2011, 3:59:00 PM

wahhh blaja bahasa french skrg erk....nk kembangkn bisnes ke paris ker?

Mar 2, 2011, 4:08:00 PM

salam, satu peluang yang baik kerana dapat peluang belajar bahasa French...segmen tu pun tentu menarik.

Mar 2, 2011, 4:52:00 PM

belajar rajin2 ye....hehe....

Jom Singgah

Mar 2, 2011, 11:02:00 PM

bagus tuu..percuma tau

Mar 3, 2011, 7:07:00 AM

boleh jugak bee nak belajar ahak...kot otak tk berkarat lah

Mar 5, 2011, 11:36:00 PM

Syok tak akak dah jadi student semula??
MJ pun masa mula2 ari tu stress gak, yela dah dekat 5tahun tak study:) tp skg dah ok ckit:)

Mar 9, 2011, 1:44:00 AM

@to all : wahh..tak sangka ramai yang berminat nih..insyaAllah akan dibuat nanti..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...