Mar 29, 2011

Home » » Me Dapat Cash RM10..^_*

Me Dapat Cash RM10..^_*

Hehehe.. RM10 pon nak kecoh kepochi, lainlah kalau dapat RM100 ke, RM1000 ke, barulah yer nak kecoh satu dunia..hehehehe.. Tak kira gaks, nak kecoh gaks, walaupun mungkin takdela satu dunia pon yang tau.. Bukan senang nak dapat RM10 kan, nak-nak orang yang bagi..kekeke.. Lagilah rasa syiokkk..

Oh ya, me dapat RM10 ni sebab me adalah salah seorang pemenang saguhati bagi contest Ulang Tahun Pertama Matahariku. Thanks buat penganjur coz sudi maklumkan pada me mengenai kemenangan ini dan sudi menukarkan hadiah berupa top up kepada cash. Tahniah juga buat Nana, Myra Jay dan Aisha.



Kalau tak silap me, empunya blog Matahariku ni adalah seorang cikgu. Banyak perkongsian yang menarik di blog ini, antaranya mengenai pendidikan, mutiara kata dan kesihatan. Jadi apa tunggu lagi, jom berkenalan dengan Matahariku..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

10 Comments
Comments

10 comments

Mar 29, 2011, 8:52:00 AM

Hehee... Thniah juga buat akak ye :)

Mar 29, 2011, 9:38:00 AM

congrats! rezeki tuh kak.. :P

Mar 29, 2011, 9:54:00 AM

tahniah..
oklah tue dapat RM10..
sapa nak bagi kan?

Mar 29, 2011, 11:58:00 AM

Rm10 pun duit gak..boleh beli topup..hehe..


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Mar 29, 2011, 12:12:00 PM

tahniah....bukan senang nak dapat cam nie

Mar 29, 2011, 1:51:00 PM

ha,..rezeki tu..dapat jgk top up kan :)

Mar 29, 2011, 5:27:00 PM

10 pun duit jugak kak :)

Mar 29, 2011, 5:58:00 PM

tahniah kak :)

Mar 30, 2011, 4:36:00 PM

tahniah utk kita ber2
10 pon duit gak kan

Mar 30, 2011, 9:01:00 PM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...