Mar 1, 2011

Home » » Peluang Kedua | Teka & Menang FM Portugal

Peluang Kedua | Teka & Menang FM Portugal

Oleh kerana tekaan pertama takde seorang pun yang mengena, jadi kali ni saya beri peluang kali kedua iaitu yang terakhir untuk uols meneka.

1. Uols usha Top 5 Cute Baby with a Book (klik link tersebut), dan teka siapakah yang bakal memenangi tempat pertama dan kedua berdasarkan gambar dan slogan para peserta

2. Dah usha, tinggalkan komen di entri ini seperti berikut


1st Winner : Peserta X
2nd Winner : Peserta Y
link blog uols

3. Hanya boleh meneka sekali sahaja dan pemenang ditentukan dengan jawapan yang tepat untuk kedua-dua jawapan. Kalau ramai meneka dengan tepat, akan menggunakan khidmat random.org. Hanya seorang pemenang yang dicari.. Coz FM tu hanya ada 1 je..

4. Nak follow ke tidak, suka hatilah.. Yang penting, uols aware dengan keputusan yang akan diumumkan nanti. Kalau ramai yang meneka dengan tepat dan uols adalah pemenang, saya takkan hubungi.. To be fair to others yang meneka dengan betul.. Tapi kalau sorang je yang mengena, then saya akan konteklah..

5. Giveaway ini berlangsung sehingga keputusan akhir Cute Baby with a Book Contest diumumkan iaitu pada 3 Mac ini, sebaik sahaja entri pemenang dipublish.

Ok, itu aje.. selamat berteka teki..ngee..


p/s : Jemput ke blogshop saya, Ma Belle Shoppe untuk usha souvenir dari Swiss dan barangan branded dari EU..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Mar 1, 2011, 10:43:00 PM

1st Winner : Peserta 27
2nd Winner : Peserta 24

Mar 1, 2011, 11:33:00 PM

1st Winner : Peserta 24
2nd Winner : Peserta 27

http://myalycia.blogspot.com

Mar 2, 2011, 1:59:00 AM

1st Winner : Peserta No.5 Aerishadania
2nd Winner : Peserta 27 - Ainuddin Alhadif b. Hasnol Harith
link blog : http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

Mar 2, 2011, 8:20:00 AM

1st Winner : Peserta 24
2nd Winner : Peserta 27
link blog : nursalwa.blogspot.com

Mar 2, 2011, 8:47:00 AM

Nak cuba meneka ler, mana tau leh dapat FM :)

Mar 2, 2011, 10:35:00 AM

As salam k.atie teka..

1st winner-25
2nd-winner 27

Mar 2, 2011, 10:39:00 AM

As salam..K.atie teka..


1st Winner : Peserta 25
2nd Winner : Peserta 27

http://azatiesayang.blogspot.com

Ygkomen mula2 tue delete yer sbb xletak ayat peserta & blog!tp masih jwpan yg sama....

Mar 2, 2011, 11:08:00 AM

salam

nk teka x faham huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...