Mar 3, 2011

Home » » Lucky + Menang = Happy Day!

Lucky + Menang = Happy Day!

Tajuk tak boleh blahhh.. Hakhak, tapi siriyes, sape tak happy kan bila menang? Mau tersengih sepanjang hari..hikhik.. Nak-nak apabila memang kita memasang angan-angan untuk menang (ayat cover padahal memang berharap untuk menang..hikhik..)

Pertamanya me lucky dalam Me Inside Out 2nd Giveaway. Thanks buat Huda coz sudi inform me mengenai kemenangan ini.. Muahss.. Thanks juga buat si kecik Salman Uqail (uniknya nama Uqail.. Salman pulak teringat kat Salman Khan..owww..) coz mencabut nombor auntie tu.. Thanks juga buat puan penganjur dan penaja di atas hadiah gelang tangan atau rantai, ke dua-dua..hakhak.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Puan penganjur aka kak Syah ni suka memasak tau.. Suka tengok hasil masakannya.. Maklumlah, me pon minat gak masak kek-kek ni, tapi tak terbuat je..agaga.. Dan jangan taktau kak Syah ni suka jugak join conway.. Jom berkenalan dengan kak Syah di blognya Me Inside Out..

Keduanya, me menang GA 3rd Blog Besday.. yeay!! Thanks buat Mama Adam dan fa10 yang sudi memaklumkan pada me.. Muahss berbijik-bijik.. Sungguh tak sangka walaupun me ada sedikit mengharap untuk menang GA ini..hakhak.. Maklumlah, sape takmo full blog make over free kan? Ngee.. nak-nak lagi memang saya nak tukar template lama tu, kesnya takleh buat footer kat bawah ngan taruk scroll box kat blog archive.. Dan template terbaru ni pulak, sekejap rasa cam peninlah ngan corak-corak ni, kekadang tengok comey jah..hakhak.. Uols rasa cemana? Oh ya, thanks buat puan penganjur aka kak Yong dan juri-juri yang memilih my blog nih.. Suka aiii.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Rasanya semua dah kenal kak Yong kan, memang tak perlu diperkenalkan lagi.. Memang seorang sahabat yang baik hati, peramah lagi pemurah.. Suka buat giveaway dan contest.. Yang paling me suka adalah review yang dibuat olehnya, memang mantop, teguran dari seorang sahabat blogger yang telus.. Ha, skang ni ada contest terbaru di blog kak Yong, apa tunggu lagi jom skodeng kakyong Ibu 3A.

Alang-alang me buat entri ni kan, uols ada cadangan tak header blog kami ni? Konpius pulak nak lagu mana..ngee.. Takpun, background yang skang ni ok ke, tak penin ke uols tengok blog ni?



Kliklah sini dulu.. Thanks!!




Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

10 Comments
Comments

10 comments

Mar 3, 2011, 8:54:00 AM

tahniah..
background ok jer..
unik..

Mar 3, 2011, 9:42:00 AM

congrats dear. background ok..cuma header tu..jer ..buat yg gempak sikit lagi. he.he..

Mar 3, 2011, 9:56:00 AM

wow! tahniah tau sis ;)

Mar 3, 2011, 10:57:00 AM

jelesnye..hihi~ =)

yang comel,
Khumaera Ismail

Mar 3, 2011, 11:42:00 AM

make over!!!bestnya...byk gak GA yg sy terlepas...huhu...

hehe, kak yong punye review mmg telus..tp xpe, utk kebaikan gak..

em, sy rasa x berkenan la ngn background skrg ni....maybe sb corak dia kot..ke mata sy je rasa cmtu??ngeee..

Mar 3, 2011, 12:34:00 PM

tahniah... byk betul menang... ;)

kalo ikut kan memang dah comel jer blog ni... hahahaha.. cuma header lah takdak..

& x pa, nanti ade masa (minggu depan lah jawabnya, sbb minggu ni bz kemas rumah sbb ahad ni nak buat kenduri...) kakyong review kekemasan blog & susun atur yg sesuai... ;)

Mar 3, 2011, 2:44:00 PM

Tahniah ye kak.. Murah rezeki tul :)

Mar 3, 2011, 2:45:00 PM

congrats!!
me dh click HB!

Mar 3, 2011, 8:24:00 PM

berganda2 ni menang...share sikit..lin tgh malas nk join ga skang...takde mood lagi..tahniah yer

Mar 9, 2011, 3:15:00 AM

@to all: thanks semua..muaahss!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...