Mar 1, 2011

Home » » Rezeki pada hari Pertama bulan Mac

Rezeki pada hari Pertama bulan Mac

Alhamdulillah, permulaan yang memberangsangkan bagi bulan baru, bulan Mac ini dalam arena join contest dan giveaway..hehehe.. Di saat-saat me sedang bergelut dengan masa, sehingga terpaksa abaikan sekejap my hobby dalam join conway ni (banyak gilesss conway yang tak sempat join..huhu),  kekadang terasa terpaksarela resign aje disebabkan tuntutan 'kerja' baru me iaitu Ma Belle Shoppe (belum sempat nak war-warkan kat uols) yang banyak mengambil masa me. Sehinggakan blog personal ini tidak sempat diupdate, padahal banyak je nak criter, plus terasa bersalah kepada kamu-kamu kerana belum sempat membalas kunjungan.. But dun worry, akan me balas secara pelan-pelan.. 

Namun, dengan kemenangan ini menambahkan semangat me untuk belajar membahagikan masa secara lebih bijak lagi.. Dan memang me tak sangka yang me adalah one of the lucky winners dalam Contest Ibu. Thanks buat penganjur aka Sudirman yang sudi mencabut nama me dan memaklumkan pada me pasal kemenangan ini, sekaligus memenangi hadiah RM30 top up. Yang hadiah dari Sabah tu pon dapat jugak ke?ngee... Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


First time masuk blog ni, wahh.. menariknya nama, Sudirman.. Tagline pon memang catchy..ngee.. Dan kalau uols nak tahu, Man ni adalah seorang guru yang mendidik nunnn jauh di Sabah sana.. Wahh, mesti banyak pearl kat sana kan, adakah pearl adalah salah satu hadiah yang akan diterima? ngeee.. Jom berkenalan dengan Man di blognya, Aku Cikgu yang Suka Menulis..


p/s : Hari ni tak dapat nak berblogwalking (waktu malam mungkin boleh..), kesnya me akan ke bandar Lausanne untuk mencari bag-bag dan souvenir.. Berminat untuk order, leh klik sini..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Mar 1, 2011, 10:50:00 AM

tahniah!!aisey,menang lagik...:)

wah, dah ada blog shop ni...tahniah...dah maju setapak lagi...

Mar 1, 2011, 10:50:00 AM

wah congrate.. tak pernah lagi ni menang GA.. hishh.. bila la nak bertuah ni. ^^,

Mar 1, 2011, 11:02:00 AM

nak skodeng blog sudirman jap. hehehe

Mar 1, 2011, 11:06:00 AM

oo..bukak blogshop ye..gud luck dear

Mar 1, 2011, 12:23:00 PM

salam

tahniah,,,rezeki tu....mmg murah rezeki akak ni..

Mar 1, 2011, 12:36:00 PM

tahniah kak :)

Mar 1, 2011, 6:40:00 PM

congrats yer!

Mar 9, 2011, 1:10:00 AM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...