Mar 10, 2011

Home » » Sebagai Kenangan di Hari Muka..

Sebagai Kenangan di Hari Muka..

Hehehe..tajuk takleh blah lagi..agagaga.. Apa yang nak dijadikan kenangan ni? Ha, semalam masa me berblogwalking, terperasan yang me ada tershortlisted dalam 2 contest.. Walaupun belum tentu siapa yang akan menang, tapi me tetap suka..ngeee.. Nak-nak dua contest ni ada makna dalam hidup me..

First sekali, Zahra dan Mr Hadi tersenarai dalam carta Top 14 bagi Contest Anak & Ayah Serasi Bersama. Gambar-gambar yang me papar tu semuanya me suka dan takleh nak decide yang mana paling beshh, tu yang letak ketiga-tiga tu..hoho.. Tapi rasanya paling suka gambar yang ni kowt..ahaks.. Terima kasih juri yang memilih gambar ini, agak-agak ada chance tak nak menang? Kuikuikui.. Oh ya, kalau nak tengok sapa lagi yang tersenarai dalam Top 14, leh klik sini.. Sumer comel dan cute together..

dua-dua galok..ahaks..

Yang keduanyer, me tersenarai dalam Kategori Kreatif bagi Jom Join Make It 100 Contest. Ha, contest ni lain dari yang lain tau, me suka sesangat.. Some sort of appreciation contest for followers.. Dan apa yang me tulis untuk contest ni memang lahir dari hati kecik me ni.. Dan jangan tak tahu, hadiahnya sangat lumayan, taktau pon masa awal join contest ni hadiahnya ialah RM100.. Siapakah yang bakal membawa pulang RM100 tu? Berdebau gak ni.. Adakah akan menjadi milik me? (ayat koya di sitew..sila jangan layan) Orang kata, kalau ada rezeki, tak kemana kan.. Dan kalau bukan rezeki, akan ada rezeki di tempat lain.. InsyaAllah.. Jom skodeng sapa finalist contest ini kat sini.. Ke tak semestinya dari list tu? Ahaks..nampak sangat me blur-blur kat siteww (arghh..terkesan dengan video Anwar Hadi..)


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Mar 10, 2011, 4:55:00 PM

As Salam...rajinnya masuk contest...semoga berjaya ye.

Mar 10, 2011, 5:06:00 PM

gud luck yee..:)

meh ke rumah..
~kekasih hati chinta jiwa~
keep in touch ye..♥♥♥

Mar 10, 2011, 6:46:00 PM

tahniah... kawe kecundang doh!
nati sapa edinburgh call la kawe, blh ajok make nasik!
07 960617334

Mar 10, 2011, 7:22:00 PM

jom nk jemput join GA Proud MOM di Qalish.com http://www.qalish.com/2011/03/ga-proud-momqalishcom.html

Mar 11, 2011, 12:56:00 AM

hai awak saye da join awak :) follow me back ok @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/officially-2011-formula-one-drivers.html

Mar 23, 2011, 7:44:00 AM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...