Mar 8, 2011

Home » » Yeayy.. Dapat baju free dan hadiah misteri..

Yeayy.. Dapat baju free dan hadiah misteri..

Wahhh..makin lama makin tidak berkesempatan untuk me mengupdate blog ni.. Kena menuntut pembahagian masa dengan lebih bijak ni.. Ada sesapa yang boleh bantu? Ngee.. Weekend lepas ,dua-dua hari kami takde kat rumah, asik jalannn je keje..ngee.. Takpe, tu nanti me story mory kendian..

Berkenaan dengan tajuk, me adalah one of the winners bagi Salam Santun's First Giveaway. Terima kasih buat penganjur coz sudi memilih my entry untuk memenangi tempat ke-3 sekaligus memenangi voucher bernilai RM50. Terima kasih juga buat puan penganjur coz sudi memaklumkan pada me.. Tahniah juga buat Mama Zharfan dan Ujee..


Macam yang me bagitau kat my entry tu, kat Salam Santun ni ada pelbagai jenis baju yang comey-comey belaka.. Memang rambang matalah nak memilih yang mana satu.. Kalau boleh semua nak..wahaha.. Jom usha baju-baju comey di Salam Santun..

Keduanya, semua peserta yang join Contest Nama Baby Saya, cepat-cepat melaporkan diri kerana cik penganjur yang baik hati ni mahu bagi hadiah kat semua peserta.. Thanks buat cik penganjur aka Ezan coz sudi bagi hadiah.. Apa lagi, jom lapor diri laju-laju di Idma Textile. Bagi yang nak mencari kain pasang ataupun tudung, kat sini banyak pilihan yang cantik-cantik..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Mar 8, 2011, 9:11:00 AM

tahniah dear....u memang lucky la...

Mar 8, 2011, 10:15:00 AM

salam

tahniah...nampaknya nama y sama je menang, sbb tu malas nak layan GA ni...hehe

Mar 8, 2011, 2:48:00 PM

congrats yer! me singgah click HB!

Mar 8, 2011, 11:52:00 PM

tahniah... GA ni semua kakyong tak join... klik HB jugak..

Mar 11, 2011, 3:23:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...