Mar 25, 2011

Home » » Yeayy.. Me Dapat Keychain Melaka

Yeayy.. Me Dapat Keychain Melaka

Wahh, hari ni dalam sejarah, coz buat pertama kalinya dalam weekdays dan me ada kat rumah, tapi blog tak berupdate.. wohoho.. Dan juga pertama kalinya buat entri fresh from oven..hohoho.. Biasanya buat autopublish je.. 

Kay, me adalah salah seorang pemenang dan berjaya mendapatkan keychain Melaka dari Eyriqazz.com. Komen me mengenai Denaihati.com telah berjaya menarik minat tuan penganjur. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain..

Bagi yang berminat dengan keychain dari Melaka ini, peluang masih terbuka lagi. Masih ada 3 keychain lagi yang belum bertuan dan skang ni Eyriqazz ada buat giveaway. Jadi apa tunggu lagi, jom terjah blog Eyriqazz.com..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Mar 26, 2011, 1:13:00 AM

Aslmkm..
hYe!
j0m j0in GA h0neyz..
http://miszh0neyz.blogspot.com/2011/03/misz-h0neyz-1st-giveaway.html
;)

Mar 26, 2011, 1:25:00 AM

tahniah kak :)

Mar 26, 2011, 7:12:00 AM

tahniah .. saya juga pengumpul rantai kunci tegar.

kalau nak tengok jemput ke sini:



http://al-lavendari.blogspot.com/2010/11/daku-suka-mengumpul.html

Mar 26, 2011, 8:52:00 AM

tahniah.. cik pulau tak bertuah2 lagi ni.. hadoii..
bila la tuah nak jadi milik cik pulau ni.. ^^,

Mar 26, 2011, 11:08:00 AM

tahniah..komen yang bernas...penganjur suka...

Mar 26, 2011, 8:50:00 PM

salam..

tahniah..

Mar 27, 2011, 8:02:00 PM

tahniah has...balas balik dah klik hb n nuff:)

Mar 29, 2011, 2:25:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...