Mar 8, 2011

Home » , , » Senarai Bloglist Belle of February

Senarai Bloglist Belle of February

Tahniah buat kak Yong coz berjaya dinobatkan sebagai Belle of February.. Kali ni meh kita tengok pula siapa yang berjaya tersenarai dalam bloglist Belle of the Month dan bakal menyertai kak Yong selama sebulan di bloglist khas ini..

credit

Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi  bulan Februari dan Top 3 dari carta Top 10 Members bagi blog Notre Belle Histoire  mengikut perbezaan jumlah visit terbanyak antara bulan Februari dengan Januari (ada sape2 yang penin dengan statement ni..hahaha)....

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. kak Yong
  2. Aanie
  3. Mama Zharfan

Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
  1. Yan
  2. Mama Zharfan
  3. Ummi Sofiyyah
 
Tahniah buat uols dan terima kasih kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang memang de' best lah, dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..


p/s : Oh ya, bagi yang keliru kenapa ada bloglist khas ini, dan kenapa mereka ini yang terpilih, tak lain tak bukan sebagai salah satu cara menghargai Belle Amies. Bagi yang ingin tersenarai dalam bloglist blog Belle ini, saya ada 2 lagi bloglist untuk Wanita dan Lelaki, khas bagi yang link exchange dengan blog Belle ini..  


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Mar 8, 2011, 5:15:00 PM

bagus juga kita appreciate macam ni kat kawan2 blogger kan :)

Mar 8, 2011, 5:58:00 PM

tahniah utk mereka =D

hehhee..

Mar 8, 2011, 11:46:00 PM

kakyong dah sampai.... heheh...
tak perasan pun kuat mengomen di sini.. yg pasti byk juga n3 yg tertinggal sejak seminggu nih... huhuuu... rasa nak BW laju2... tp masa sungguh tdk mengizinkan..

terima kasih yer CPH atas penghargaan ini...

Mar 11, 2011, 3:27:00 AM

@to all : nak bagi harta benda tak mampu, yang ini ajelah yang mampu..ngee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...