Mar 21, 2011

Home » , » Dah balik.. Tapi tak puas..ngee!!

Dah balik.. Tapi tak puas..ngee!!

Salam semua.. Cuti sekolah pon dah habis dan semua pon dah kembali bekerja, ke ada yang masih bercuti lagi? Hehehe.. Kami sekeluarga pon dah selamat sampai pada hari Sabtu yang lepas..ngee.. Lambat skit update blognya, maklumlah mood bercuti belum habis lagi..ngee..

Skang ni pon masih dalam mood bercuti lagi, tapi sebab dek rindu kat blog ni, plus takmo biar bersawang lelama, maklumlah time bercuti yang lepas, tak dapat nak mengadap blog, satunya sebab internet nak kena bayar, GBP3 per hour, pulak tu keluar pagi balik malam dan dah flat untuk berblogging pada waktu malam, maka tak berupdatelah blog sepanjang seminggu kami pi bercuti.. Macam manalah blogger tegar dapat update blog time diorang pi bercuti ek? Memang saya kagumlah.. Nampak sangat belum mampu jadi blogger tegar lagi..hohoho.. 

Banyak sangat yang saya nak story, akan diceritakan pelan-pelan..hehe..nak buat ayat pon ambil masa lebet sikit skang ni sebabnya i'm still in holiday mood..uwaa.. Tapi satu je nak cakap, Scotland memang best, cumernyer lagi sejuuuukkkkkk...


p/s : Tak dapat nak upload gambar lagi coz belum transfer..hohoh..nampak sangat masih berlepaking lagi..kuikuikuik..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Mar 21, 2011, 8:20:00 AM

bestnya bercuti..nak ikut..heheeeee

Mar 21, 2011, 9:08:00 AM

cepat2 cite kat dni :)

Mar 21, 2011, 11:38:00 AM

ho..ho..welcome back dear. blogger tegar tu dah sakit dear, nasib baik, kita belum sakit lagi..he.he..

Mar 21, 2011, 3:32:00 PM

beshnya u pegi scotland ;)

Mar 21, 2011, 10:03:00 PM

takpe pelan2 tau..kita boleh baca satu-satu..hehe

jelesnyaa kita

Mar 25, 2011, 2:09:00 AM

@to all : hehe..nanti me buat entri ek..tunggu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...