Mar 12, 2011

Home » , , , » Are You Hot Mama?

Are You Hot Mama?

Yesss, I am..hahaha..ayat-penuh-perasan dan masuk-bakul-angkat-sendiri..kuikuikui.. Sesekali kan, apa salahnya.. Hehehe, nape tetiba ada topik hot hot ni? Ngee.. Bukan apa, saja nak gitau yang saya dah join Geng Hot Mama Blogger.. Tu yang hot hot mama ni..agaga

Actually nak post entri ni semalam, tapi takdan..hohoho.. Busy betul, apa yang busy idokler tau.. Ha, sebenaunya, saya pon taktau ada group sebegini kat Facebook, tapi sib baiklah adik Nadia yang menjoinkan saya dalam GHMB ni.. Maklumlah, saya kadang-kadang je online FB.. Lagi gemor berblog..kikiki.. Tapi sejak join GHMB ni, teronline jugaklah FB hari-hari..ngee..

Banyak topik yang menarik, ada pasal GA, ada pasal Epidural, pendek kata macam-macamlah.. Tak sempat nak belek-belek, yang mana topik yang tertag saya baru perasan..ngee.. Uols dah join ke belum? Mehla sama-sama kita memeriahkan group ni, boleh berkongsi pengalaman dan kenal-mengenal.. Tak semestinya yang dah jadi mama je, bakal jadi mama pon boleh gak, tak kiralah dalam masa terdekat ke ataupun terjauh lagi ke.. Malah, untuk daddy or bakal daddy pon boleh gak nak join (ayat memandai..kuikui..tak rujuk pon ngan admin..) Tapi siriyes, rasanya boleh je coz macam terperasan ada kaum Adam yang join..ngee..

Jadi, apa tunggu lagi, klik sini laju-laju.. Opss, tetiba tak reti nak link kan, coz kat url tu ada id facebook saya, nanti kalau bagi takut tak valid pulak. Uols search aja Geng Hot Mama Blogger kat kotak search tu.. Kay, selamat menjadi Hot Mama @ Hot Daddy..ngee..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Mar 12, 2011, 3:06:00 PM

kalo dni ado anak nak gak join :D

Mar 12, 2011, 3:59:00 PM

ok.. jumpa di sanaaaaaaa

Mar 12, 2011, 5:20:00 PM

mmg hot lah mama ni hik2

Mar 12, 2011, 10:50:00 PM

tak jumpa pun group ni...huhu....

Mar 13, 2011, 12:40:00 AM

owhh..mcm best jer..nanti nk try usha la

Mar 13, 2011, 11:08:00 AM

salam

kita tak hot.kita cool..hehe

Mar 14, 2011, 1:06:00 PM

kakyong jarang lah On FB.. huhuu..
dah tak terlayan segala grup yg ade...

Mar 24, 2011, 3:03:00 AM

@to all: mehla pakat-pakat join..ngee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...