Mar 22, 2011

Home » » Lagi Rezeki di bulan Mac..

Lagi Rezeki di bulan Mac..

Alhamdulillah, sepanjang kami pi bercuti, ada juga contest dan ga yang dimenangi, walaupun skang ni agak pelan bebenau saya join contest dan giveaway, tidak seperti dolu-dolu..huhu.. Bukan kerana takmo join, tapi dek kerana kekangan masa.. Rasa macam tak cukop yo 24 jam tu..alahai.. Apo yang dibuat taktau, sedar-sedar dah nak habis pon siang, dah nak malam pon..hohoho..

Ok, berbalik kepada tajuk, 1st sekali me adalah salah seorang pemenang bagi Pop Kuiz Mama Zakwan.. Perghh, tak sangka juga banyak yang mengena, coz main teka je, sebab dah boleh teka banyak kali kan..kuikui.. Dahla dapat tau last minute jugak tu.. Sib baik sempat.. Bila dah dapat tau ada soalan penentu pada hari Isninnya, terus me prepare awal-awal.. Satunya sebab hari tersebut me akan pi bercuti, kalau Mama Zakwan publish awal-awal sempatlah me jawab, kalau publish lambat maknanya takde rezekilah tu.. Sekali Mama Zakwan gitau semua yang markah 10 ke atas adalah pemenang, yeay.. Sukanya.. Takyah nak berpencak silat..ekekeke.. Thanks buat Mama Zakwan yang sudi bagi hadiah dan tahniah buat semua pemenang..

Rasanya tak perlu diperkenalkan lagi siapa Mama Zakwan ni kan, semuanya dah kenal.. Suka tengok gambar Mama Zakwan sekeluarga.. Jadi apa tunggu lagi, jom skodeng Nad aka Mama Zakwan di blognya, Superhero Mama..

Keduanya, me adalah 1st prize winner bagi Capture the Moment Contest. Waa, sungguh tak sangka sebabnya gambar-gambar peserta lain semuanya best belaka.. Thanks buat cik penganjur dan juri-juri yang memilih my treasured pic tu, dan terima kasih coz inform..ngeee.. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain..


Ha, kalau nak tahu cik penganjur aka adik Shazni muda lagi ni, tengah tunggu result SPM, good luck tau.. Dan yang paling me envy sekali adalah, adik Shazni dah jejak kaki ke Masjidil Haram dan menunaikan umrah..waa..mesti best kan.. Jom ikuti pengalaman adik Shazni membuat umrah di blognya, NurizzatulShazni..

Last sekali, semua peserta yang join Like and Comment Lucky Person adalah lucky dan bakal mendapat hadiah dari cik penganjur aka Lynn.. Wihhu, thanks Lynn.. Ni sayang Lynn lebey-lebey ni..agagaga.. Tapi siriyes, Lynn memang suka buat giveaway dan pemurah orangnya ni.. Tahniah juga buat kesemua peserta GA ini.. Jadi apa tunggu lagi, cepat-cepat melapor diri ke blog ga & contest Lynn bagi yang menyertai GA ini..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

11 Comments
Comments

11 comments

Mar 22, 2011, 9:25:00 AM

alhamdulillah..rezeki..thanioah..

Mar 22, 2011, 9:37:00 AM

tahniah.... rezeki lagi ye..

Mar 22, 2011, 9:39:00 AM

murah rezeki blk bercuti yer.. :)

congrats!

Mar 22, 2011, 10:04:00 AM

wa..congrats pn.hady..mmg very lucky lor.

Mar 22, 2011, 10:13:00 AM

jeleznya..
nape la cik pulau tak bertuah macam tu jugak...
hhuhuhu..^^,

Mar 22, 2011, 10:31:00 AM

TERIMA KASIH KAK...SMG KITA SENTIASA DIMURAHKAN REZEKI...ADIAH DLM PROSES YER...

Mar 22, 2011, 11:17:00 AM

tahniah yew kak.. kak, jom join bloglist sy nk?

Mar 22, 2011, 11:37:00 AM

tahniah..
murah rezeki..
gambar tue memang superb..

Mar 22, 2011, 3:42:00 PM

congrats yer has!!

Mar 22, 2011, 8:27:00 PM

waahhhh...terharu.haha.tetibe :)
pic akk tuh mcm ade maksud.tu yg tros jd winner tuh!haha

Mar 28, 2011, 9:55:00 PM

@to all: thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...