Mar 30, 2011

Home » » DECO DECO BENG BENG BOONG

DECO DECO BENG BENG BOONG

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Segmen Deco Deco Beng Beng Boong yang dianjurkan oleh Ben Ashaari. Ha, mesti uols tertanya-tanya kan, segmen deco apa ni, deco rumah ke? Ekeke.. Bukan, tapi deco deco blog.. Kiranya macam review blog, cun ke tak cun, apa yang boleh diperbaiki untuk bagi nampak blog tu lagi menarik..
 
Dari segmen review nilah kita boleh tahu kelebihan dan kekurangan blog kita.. Jadi buat semua yang berkunjung, feel free untuk puji (ececece..agak perasan di siteww) dan menghentam yang mana patut dan yang perlu diperbaiki..ngee.. Aii tak kisah uols..

Ok, kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Mar 30, 2011, 11:17:00 PM

ok..da cun..urmmm..keep blogging :)

Mar 31, 2011, 8:42:00 AM

not bad lah blog ni
semmpoii!!!


jom visit and follow kte balikk yaww;DD


http://theeanddead.blogspot.com/2011/03/deco-deco-beng-beng-boong.html

Mar 31, 2011, 2:15:00 PM

singgah dari segmen deco deco beng beng booogg!

cun dah blog ni so keep it up!

Apr 1, 2011, 11:17:00 PM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...