Mar 3, 2011

Home » , » Saya di Bloglists Miss Librarian :: Korang Ade??

Saya di Bloglists Miss Librarian :: Korang Ade??

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist Miss Librarian. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi.. Tambah-tambah pulak, bloglist saya hilang kes bertukar domain baru-baru ni..

Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay..



p/s : Hari ni saya keluar ke bandar Lausanne, survey harga untuk our blogshop, Ma Belle Shoppe.. Tak sabar nak berkongsi criter pasal kelas semalam..ngee



Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Mar 3, 2011, 5:33:00 PM

salam

semoga dapat masuk bloglsit

syira masukkan blog akak kat sini

http://cintasyira.blogspot.com/

di bahagian oversea mai =)

Mar 3, 2011, 5:44:00 PM

aik.. same la..
cik pulau pun suka masuk bloglist ni..
hehehe...^^,

Mar 3, 2011, 8:25:00 PM

lin dah masukkan blog sis dlm bloglist bff on9...guna template baru dah...domain lum baru lagi..hihi

maera dh update bloglist "Awesome Bloggers".. =)


Yang Comel,
Khumaera Ismail

Mar 9, 2011, 4:17:00 AM

@to all : jom pakat-pakat exchange bloglist..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...