Mar 5, 2011

Home » » Menang dan Menang..^_*

Menang dan Menang..^_*

Hehe.. Alhamdulillah.. Murah rezeki bulan ni, dan semoga terus diperbanyakkan lagi rezeki pada bulan ini dan bulan-bulan akan datang..

Pertamanya, terima kasih kat puan penganjur aka Asid yang sudi memaklumkan kemenangan me ini dalam contest yang dianjurkan iaitu Hot Contest @ ILOVECONTESTBLOG. Me terlambat bebenau dapat tahu result ni, sampai Asid dan buat 2 entri..huhu..maap yer puan penganjur.. Dahlah dashboard takde paparan, skang ni tengah busy nak setup bisnes kan, walaupun kecik, tapi banyak ambil masa juga.. Dan kalau uols nak tahu, tekaan me tak tepat pon, cuma sipi-sipi mengena, tapi Asid sudi juga bagi hadiah sepasang kain dan keychain.. Waa, suka..suka..suka.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

Kenal dengan Asid ni pon melalui giveaway dan contest juga, maklumlah Asid ni suka anjurkan conway dan join conway juga.. Banyak gak Asid dah menang tau.. Rupanya Asid ni pengumpul FM tegar ni..hehe.. Jom berkenalan dengan Asid di blognya, Aku Seorang Isteri & Ibu.

Keduanya, me adalah salah seorang pemenang dalam Contest Komen Terbaik yang dianjurkan oleh GTO. Thanks bro coz sudi pilih my komen tu untuk memenangi 15 GTO Pointz dan bakal difeaturekan dalam Segmen Tegur Menegur.. Wah, berdebau gak nih, tapi mahu..hakhak.. Maklumlah, sapa takmo direview oleh blogger Otai kan.. Tahniah juga buat Shiela & Mama Zharfan..


Hmm, nak cakap apa lagi pasal GTO ni, memang semua dah tahu kan.. Yang terbaru, bro GTO baru mendapat cek Nuffnangnya yang pecah rekod terbanyak dalam sebulan.. Memang dashyat, memang mantop.. Malah baru je terpilih untuk review Nokia E7.. Best kan? Jom skodeng GTO..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Mar 5, 2011, 10:29:00 AM

oo siap buat entry ye..

Thanks.. hadiah tak seberapa pun.. hope cikpuanhady dan pemenang2 lain suka..

Klu uols suka.. lagilah asid suka.. :)

mai sini jugak utk bls klik'an (de ke perkataan ni?? haha hentam sjlah labu)..

Mar 5, 2011, 2:15:00 PM

wah..tahniah sis..
jom join contest lin plak..sng dan mudah..guna fb jer...

Mar 5, 2011, 5:23:00 PM

congrats yer

me dh click HB

tlg vote yer nanti2


nak menang purse clarks ori? jom vote!

Mar 5, 2011, 8:37:00 PM

As Salam dear..dah klik hb u...congrat ye..u mmg rajin join contest ek..i mmg malas betul..tapi, suka hadiah.

Mar 5, 2011, 11:31:00 PM

Tahniah kak..
Sekarang rezeki akak menang banyak GA nieh:)

Mar 6, 2011, 12:32:00 AM

wah, menang lagi...tahniah!!!ish, apa rahsia menang byk ni??

Mar 11, 2011, 1:17:00 AM

@to all: thanks semua..rahsianya Aanie, kena join bnyk2, nnt mesti ada yg terlekat..ngee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...