Dec 27, 2010

Home » » Weee.. Tekaan Mengena dan Bertuah!!!

Weee.. Tekaan Mengena dan Bertuah!!!

Hihihi..seronoknya apabila tekaan yang dibuat untuk Contest Teka Bilangan Guli Cik Fafa mengena.. Actually, ada 4 orang berjaya meneka dengan betul.. Jadi cik Fafa telah membuat undian dan me adalah salah seorang yang bertuah.. Terima kasih cik Fafa coz sudi cabut nama me.. Tahniah juga buat cik Enna yang bertuah..hihihi..


Kalau nak tahu, cik Fafa ni pon suka join conway gak ni.. Kira sehati sejiwalah ni..hihihi.. Jom berkenalan dengan cik Fafa ni, template dia sangat comey, colourful dan flowery..

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

7 Comments
Comments

7 comments

Dec 27, 2010, 8:13:00 AM

wah, tahniah..sy xde luck...sy pun teka 98 gak...huhu...

Dec 27, 2010, 8:41:00 AM

salam, hye..

mengenai pertanyaan cik puan hady, saya akan pilih entry yang menarik dan lain dari yang lain means entry terpilih la.. Jom la join.. hehehe..

Dec 27, 2010, 9:39:00 AM

tahniah heee

Dec 27, 2010, 10:36:00 AM

salam


sedapnya penang tu :)

Dec 27, 2010, 11:51:00 AM

taniah ehh :D
best nya hehe

Dec 28, 2010, 9:28:00 AM

Thniah Sis, mmg heppy kan kalau tekaan kita betul.. Keep on blogging.. :)

Jan 4, 2011, 10:24:00 PM

@aanie : yeke dear..alahai..

@fara : yeke..okies2, akan diusaha dgn segera..

@bee, syira, fatin & myra : thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...