Feb 21, 2011

Home » » Teka & Menangi Hadiah FM Portugal

Teka & Menangi Hadiah FM Portugal

Assalamualaikum semua.. Kali ni saya nak buat small giveaway.. Hadiahnya adalah FM Portugal, nak tak? Ok, kalau nak senang je caranya.. Yang penting, uols ada alamat Malaysia..ngee..

1. Uols usha Top 5 Cute Baby with a Book (klik link tersebut), dan teka siapakah yang bakal memenangi tempat pertama dan kedua berdasarkan gambar dan slogan para peserta

2. Dah usha, tinggalkan komen di entri ini seperti berikut

1st Winner : Peserta X
2nd Winner : Peserta Y
link blog uols

3. Hanya boleh meneka sekali sahaja dan pemenang ditentukan dengan jawapan yang tepat untuk kedua-dua jawapan. Kalau ramai meneka dengan tepat, akan menggunakan khidmat random.org. Hanya seorang pemenang yang dicari.. Coz FM tu hanya ada 1 je..

4. Nak follow ke tidak, suka hatilah.. Yang penting, uols aware dengan keputusan yang akan diumumkan nanti. Kalau ramai yang meneka dengan tepat dan uols adalah pemenang, saya takkan hubungi.. To be fair to others yang meneka dengan betul.. Tapi kalau sorang je yang mengena, then saya akan konteklah..

5. Giveaway ini berlangsung sehingga keputusan akhir Cute Baby with a Book Contest diumumkan, dan sekiranya tiada peneka yang meneka dengan tepat sedangkan lagi 1-2 hari keputusan akan dikeluarkan, mungkin saya akan memberi peluang kali kedua untuk meneka sekali lagi..

Ok, itu aje.. selamat berteka teki..ngee..


p/s : Kalau sudi, bagilah sekali cadangan untuk nama domain kami nanti..ngee..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Feb 21, 2011, 11:37:00 AM

1st Winner : Peserta 5
2nd Winner : Peserta 25

http://lovecontestverymuch.blogspot.com

Feb 21, 2011, 11:39:00 AM

1st Winner : Peserta 27
2nd Winner : Peserta 25
link blog uols
http://ibudamia.blogspot.com/

Feb 21, 2011, 11:41:00 AM

1st Winner : Peserta no.27
2nd Winner : Peserta no.5
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

Feb 21, 2011, 11:42:00 AM

1st Winner : Peserta 25
2nd Winner : Peserta 5

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/

Feb 21, 2011, 11:44:00 AM

ala... nak kena teka ke.. adeii... ok, nnt ai teka. yu tunggu eh *_*

Feb 21, 2011, 12:02:00 PM

tempat pertama peserta num 25
kedua num 5

Feb 21, 2011, 4:37:00 PM

alycia nk cuba nasib..

1st Winner : Peserta 27
2nd Winner : Peserta 25

link blog : http://myalycia.blogspot.com/

tq ;)

Feb 21, 2011, 9:07:00 PM

1st winner 27
2nd winner 25

link: http://nanakimie.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...