Feb 10, 2011

Home » , » Fuhyoo.. Besarnyerrr!!!

Fuhyoo.. Besarnyerrr!!!

Ha.. nak tau tak apa yang besar nih? Siriyes tak tipu, memang besar, rasanya inilah kali pertama jumpa saiz yang besar sebegini rupa.. Dahlah besar, sedap pulak tu!!

Chop.. Bila uols tengok tajuk tu? Terfikir ape ek? Agagaga.. Ok, nak tau apa yang besar ni, inilah dia, si merah lagi juicy nih.. Slurrpp!!

stroberi yang sodap..

Tapi berapa ketul je lah yang ada dalam pek ni, sebab besar, tak muat nak letak banyak-banyak.. Sekali hadap je terus habis.. Tak silap harganya CHF3.50 (hehe...mengalami short term memory) Kami beli dua, satu pek tu manis dan satu pek lagi kurang manis, tapi dua-dua rangup.. Nyum!!

eh..eh..tangan sapa yang cuba capai tu?
hehe..ada budak yang tengah tenung buah stroberi..tak sabar nak makanlah tu..

Buah di diimport dari Spain.. Memang masa kami pi Spain hari tu, memang banyak buah kat sini, sedap dan murah pulak tu.. Masih teringat lagi buah clementine yang sangat manis.. Slurpp!! Buah stroberi ni memang menjadi peberet Zahra, memang tak cukup satu bijilah.. Tu yang kami beli 2 pek sebab ingat satu pek lagi tu nak buat stroberi cokolat cam kat bawah ni.. 

last sekali buat masa buka puasa hari tu..

Tapi, dek kerana lepas satu habis, Zahra minta satu lagi, pastu satu lagi dan kami pon turut mengunyah sama, jawabnya habis terus, tak dan nak salut ngan cokolat dah.. Makan stroberi-pastu-cokolat bar ajela.. hehe.. Janji stroberi dan cokolat juga..ahaks..

Ada ke yang tak suka ngan buah stroberi?



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Feb 10, 2011, 3:49:00 PM

Puas makan stoberi kalau beso cenggini.

Feb 10, 2011, 4:18:00 PM

fuhyoo terliur den..nasib tk pergnan kalo tk kena g cari nih !haa

Feb 10, 2011, 9:33:00 PM

sedap..cicah dgn coklat!best!

Feb 11, 2011, 12:01:00 AM

@syani : tu lah pasal..hohoho..

@puanbee : hikhik..

@kak mega : sedap sangat kak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...