Feb 23, 2011

Home » » [KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting

[KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting

Yiihaaa, kali ni saya mahu menyertai segmen yang dibawakan oleh erk Kamikaze.. Sebagai tanda menyokong segmen yang dibuat oleh blogger-blogger lain.. 

Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. Saya nak tag semua follower aka Belle Amies untuk memeriahkan blog segmen ini.. Sebelum tu, meh saya nak gitau pasal blog ni.. Tak silap masa awal-awal saya kenal ngan blog ni, background dan headernya lain, skang dah berubah.. Bagus jugak kan makeover blog ni, takdelah asyik sama je.. Bilalah saya mau revamp blog ni..huhuhu.. Tapi pada pandangan saya, saya lebih sukakan warna background sidebar dan background entry berlainan warna, paling tidak pon ada line yang memisahkan antara sidebar ngan entri.. Itu jelah, yang lain semua dah ok..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Feb 23, 2011, 12:34:00 PM

Goodluck kak ;)

Feb 23, 2011, 1:00:00 PM

lalalalalala....

Feb 23, 2011, 1:25:00 PM

sy sporting kak.. haha :P

Feb 23, 2011, 1:36:00 PM

wahh..mahu skodeng2 blog jugak...

Feb 23, 2011, 6:10:00 PM

salam

nampak besh tu, tp x sempat nak sportingkan diri sbb kekangan masa.huhu

Feb 23, 2011, 9:09:00 PM

salam, selamat skodeng...

Feb 24, 2011, 1:11:00 AM

wahh.. dah ramai orang skodeng dulu sblm sy.. haha.. thanx ya..

Feb 24, 2011, 11:25:00 PM

@to all : jom mensportingkan diri..ngee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...