Feb 25, 2011

Home » » Yeayy.. Dapat kukis & kupon Domino!!

Yeayy.. Dapat kukis & kupon Domino!!

Wahh, tengok tajuk kat atas tu yang buat tak sabar nak balik nih.. Kat sini ada jugak Domino's Pizza, tapi tak pernahlah pulak nak mengusha.. Paham-paham ajelah, kalau usha pon buat menyeksa diri je, mesti banyak yang tak boleh makan.. Baik buat sendiri, lagi best, leh letak macam-macam, tu pon kalau rajin..huwahuwa..

Ok, buka-buka je lappy hari ni, terperasan mesej dari kak Fadzillah dan fa10, gitau yang me bertuah dalam Lucky is Rezeki Giveaway. Wahh, tak sangka me bertuah dalam cabutan undi, menang hadiah utama pulak tu, iaitu Kukis KakInaKL yang glamer tu.. Thanks to both of you coz sudi maklumkan pada me, maklumlah lately agak busy ngan  domain baru dan projek baru (apakah projek tu..akan diwar-warkan nanti..ngee), dan thanks juga buat puan penganjur aka Azlina coz sudi sediakan hadiah yang beshh ni.. Muahss berbijik-bijik.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..

my lucky number..^_*

Kenal ngan Azlina ni dah lama, masa dia anjurkan contest pertamanya, tapi masa tu takde rezeki me.. Sehinggalah dah peknan, Azlina turut mengaktifkan diri dalam join contest dan giveaway.. Cayolah dear.. Sweet je Azlina ni uolsss, jom berkenalan dengan Azlina di blognya, Here I Come Angelina..

Yang keduanya, ingat lagi tak entri Lucky, Finalis dan Top 16? Walaupun me tak berjaya memenangi Saatku Milikmu Contest, tapi puan penganjur aka MJ sudi bagi hadiah juga kepada semua yang tersenarai dalam Top 16. Thanks dear for the coupon, suka aii tauuu.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Rasanya semua dah kenal ngan MJ kan.. Maklumlah suka buat contest dan giveaway, malah suka juga join conway dan selalu menang jugak ni.. Kecil molek je orangnya ni.. MJ baru je kehilangan neneknya yang tersayang.. Jom sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah.. Jom jenguk MJ di blognya, Celoteh MJ.



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

12 Comments
Comments

12 comments

Feb 25, 2011, 9:35:00 AM

dear, tahniah!!! banyak u menang...

Feb 25, 2011, 9:39:00 AM

Thniah ye menang 1st prize Lucky tu, memang rezeki akak..
Dan tima kasih wat entry pasal kupon pizza tak seberapa tu.. terharu tau :)


Dah klik HB akak :)

Feb 25, 2011, 10:27:00 AM

As Salam..hu.hu.congrats dear. biasalah u rajin masuk contest..Insyaallah mesti ada yg lekat.
New N3: Dunia Blogger dah macam Dunia Artis!!

Feb 25, 2011, 11:27:00 AM

nak makan Domino...heheheh

Feb 25, 2011, 11:50:00 AM

salam perkenalan dan singgah..dah follow awak n klik ur hb...

Feb 25, 2011, 12:25:00 PM

salam perkenalan...tahniah.bestkan dapat hadiah makanan..

Feb 25, 2011, 1:03:00 PM

tahniah!! sy dh lama x menang apa2..hehe..

yg psl komen box su tu kan, sy pon xtau mcm mana boleh jadi mcm tu..dl masa edit2 blog, ntah apa yg sy buat agaknya, tibe2 jd camtu..huhu..

p/s: dh klik ur hb..


Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Feb 25, 2011, 1:09:00 PM

wah,..bertuahnya. rezeki murah ni :)

Feb 25, 2011, 4:30:00 PM

tahniah...

dah klik HB ;)

Feb 25, 2011, 7:37:00 PM

salam,tahniah krn menang ga...

Feb 26, 2011, 9:37:00 PM

Salam kak. Maaf lambat bg komen, semalam ada singgah tapi tak sempat tinggal jejak :D

Tahniah ya!!! :p

uiks, malu la pulak. Sempat lagi akak promote blog saya. eheh, thanks.

Best la mak akak kat kampung, kalau time raya, buleh hidang kukis tu jd biskut raya. ehehe.

Insya-ALLAH, ari Isnin or Selasa ni, Kak Ina baru pos kan. Harap sabar menunggu. :p

Mar 2, 2011, 1:24:00 AM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...