Feb 18, 2011

Home » » Lucky & Lucky & Lucky lagi..ngeee

Lucky & Lucky & Lucky lagi..ngeee

Hehehe..sila abaikan tajuk yang ntahapeape itu.. Nak letak Triple Lucky, tapi sebab dah pernah guna jadi cam tak syok nak guna lagi.. Dan takde maksud untuk menunjuk ke hape, sebabnya me ni jarang sesangat lucky, kekadang aje ade luck dalam cabutan bertuah ni..

1st sekali, me terperasan mesej dari Aanie aka Mama Adam yang gitau me bertuah dalam 1st Giveaway Kami Melita.. Yeayy, thanks dear coz maklumkan pada me.. Muahss!! Terima kasih juga buat hubby Ieta yang telah mencabut nombor dan nama me.. Thanks juga buat Ieta coz sudi anjurkan ga ni, agaknya apelah hadiah yang bakal diterima? Ngee.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain especially Mama Adam yang menang 1st prize..


Kalau nak tau, Ieta ni pon suka join contest dan giveaway.. Welcome to the club dear.. Memang seronok join conway ni, lagi seronok kalau menang..ngee.. Jom berkenalan dengan Ieta di Contest Puan Ieta..

Keduanya, me terperasan mesej dari kak Fadz & penganjur Senang & Menang with Puteri Katek yang me bertuah dalam giveaway ini.. Thanks to both of you coz sudi maklumkan pada me.. Muahss berbijik-bijik.. Thanks juga buat Puteri Katek di atas hadiah frame yang comel tu.. Tahniah juga buat nanakimie dan bakal pemenang yang lain..


Kalau nak tahu, blog Puteri Katek pernah di'feature'kan dalam blog BA..Ha, jangan tak tau..hehehe.. Mesti ada yang tertanya-tanya apakah maksud katek tu kan? Kalau nak tahu, jomlah bertanya kat empunya blog Puteri Katek..

Last sekali, tak sangka tekaan me mengena untuk Working Anniversary GA yang dianjurkan oleh Puan Stoberi. Thanks dear for the lovely brooch.. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain.. Rasanya semua dah kenal ngan Puan Stoberi aka Reen yang glamer dengan trademark entrynya mesti bermula dengan PASAL.. Hehehe.. Tapi jangan salah sangka, Reen bukan suka cari pasal tau.. Baik orangnya ni.. Jom berkenalan dengan Reen di blognya, Dunia PuanStoberi..




Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

10 Comments
Comments

10 comments

Feb 18, 2011, 8:19:00 AM

Tahniah di atas "triple Lucky". mmg ada luck lah yer. tehehehe.

Apa pun..thanks buat entry n link kan blog kebun stoberi tu. Huhu.
Tp idak la pnstoberi ni dikenali seme org..sekadar kengkawan yg ada ni je le.. :)

Feb 18, 2011, 8:30:00 AM

tahniah
mmg lucky
heheh
jom join contest buai sy
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/contest-aku-buaian.html

Feb 18, 2011, 8:57:00 AM

tahniah .. saya belum pernah menang mana2 contest lagi.

saya ada komen entri terdahulu awak tentang pendedahan eksklusif tu ..

Feb 18, 2011, 10:30:00 AM

mungkin bukan triple...saya sedang mencari awak dalam giveaway saya y lepas...igt lagi mrs bubu giveaway/pendapat isteri? moh bg add rumah, no hp

Feb 18, 2011, 10:57:00 AM

GA yang ka,u joined kat blog sy tade!!sy tak jumpa pon entry tuh!!

Feb 18, 2011, 11:11:00 AM

tahniah cik puan hady....
amboi...tersengih smpai ke telinga la ni kan...hahaha sampai 3 skali dapat...memang bertuah sungguh!!

apa pun thanks sbb sudi join ye...hehehe...

Feb 18, 2011, 2:31:00 PM

congrats yer has!! sgt lucky bila menang yg lucky draw based tu hehe

me dh click HB!

Feb 18, 2011, 3:32:00 PM

tahniah..
makin hari makin bertuah
hihihi!!!

Feb 18, 2011, 9:49:00 PM

tahniah.. bertuah sokmo..

dah klik HB dgn senang hati.. ;)

Feb 22, 2011, 10:49:00 PM

@to all : thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...