Feb 4, 2011

Home » , » Bloglist Jom Bernakal

Bloglist Jom Bernakal

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist Lagenda Budak Nakal.. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi..

Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. Tapi sebelum tu ada beberapa soalan cepu mas dari Budak Nakal ni.. Very naughty tauuu.. ;p


Blog ni saya update paling banyak 3-4 kali sehari, tu kalau tengah mood berblogging rajin + bersemangat + masa lapang lebey.. muahahaha.. Paling sikit ermm, dalam 2 kali sehari..muahahaha.. Tapi pernah jugak 1 entri dalam sehari, tapi tu jarang-jarang sangat kalau kes mood ke laut + masa sangat cemburu dengan saya..

Saya nak masuk kategori Budak Nakal Aktif Girl lah..ngeee..


Kliklah sini dulu.. Thanks!!




Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

4 Comments
Comments

4 comments

Feb 5, 2011, 3:27:00 AM

~~ok berehhh

makal dah masukkan dalam list pilihan

happy blogging~~

Feb 5, 2011, 6:36:00 AM

dah berjaya pun tersenarai dlm bloglist tu...congrat.. ;)

Feb 5, 2011, 9:56:00 AM

wow!!
gue belum tersenarai lagi..
heheheee

Feb 8, 2011, 1:09:00 AM

@en.nakal : thanks bro..

@mh & mie : jom join sama..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...