Feb 1, 2011

Home » , » Belle of January

Belle of January

Ha, skang dah tiba masanya untuk anugerahkan crown Belle of The Month bagi bulan Januari, yang jatuh kepada... trumm..trumm.. (ni ke bunyi drum roll ek? agaga..)

credit

SISSYIRA


Perghhh.. puas duk belek-belek entri Syira, tapi langsung tak jumpa gambar empunye blog ini.. So terpaksalah saya tampal icon blognya ini.. Sebenarnya, baru je lagi kenal ngan Syira ni, bila ek, kalau tak silap baru 1++ bulan.. Masih banyak yang saya taktau pasal Syira ni.. Tapi yang pasti, Syira ni peminat HIJAU yang tegar..hehehe.. Kalau tak cayer, tengok aje blognya tu.. Selain tu, suka juga dengan warna biru, gold dan silver.. Dan nak tau tak persamaan kami? Both of us are left-handed.. Buat Syira, akak tahu banyak betul cabaran dalam hidup Syira, tapi teruskan berjuang kay..


Inilah header blog Syira..  Hijau kan? Suka sangat ngan icon kasut tu, cute!! Follower Syira dah ramai tau, tak lama lagi akan capailah 999 yang ditunggu-tunggu tu.. Jom berkenalan dengan Syira di blognya Bicara dari Hati..




Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

5 Comments
Comments

5 comments

Feb 1, 2011, 3:18:00 PM

wah, sy pun masuk dlm belle of the month la...hehe..thanx...:)

Feb 1, 2011, 3:45:00 PM

salam petang selasa =)


kak,alahai tq sangat-sangat kak, tak pernah tahu pun ada benda ni kat blog akak....syira copy entri ni..masuk dalam post syira..hehehe...


p/s : akak, macam mana nak buat sumber rujukan yang macam akak buat tu? ajar la..hehe

Feb 1, 2011, 8:40:00 PM

he2..ijau itu tenang n aman ja kan..suka juga warna ijau..;0

Feb 1, 2011, 8:48:00 PM

hijau... blog i pun hijau.. n i am lefty too... :)

Feb 3, 2011, 11:05:00 PM

@to all : hijau mendamaikan kan?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...