Feb 16, 2011

Home » » Adakah kemenangan ini bermaksud me bakal menjadi Iron Chef?

Adakah kemenangan ini bermaksud me bakal menjadi Iron Chef?

Ahaks, tajuk takleh blahhh.. Hakhak.. Kesnyer taktau nak letak tajuk ape dah.. Malas nak pikir lama-lama, jadi cenggitulah tajuknya walaupun ada sedikit h'over' di sitew (tak pernah-pernah me eja situ jadi sitew..ni mesti terpengaruh ngan video AnwarHadi ni...hakhak..)

Sebenarnya ni adalah entri kemenangan.. and yeayyy, tak sangka entri yang me buat untuk Makbed 1st GA : Inilah Resepi Spaghetti Kong Fu den.. Haiyahhh!! menarik minat hati puan penganjur dan juri untuk memenangi kategori peserta Paling Cool dan Sengal..hakhak.. Memang sedikit sengal entri itu coz  entri itu pada asalnya dibuat untuk meyahut cabaran ketiga contest ANTI yang memerlukan saya menulis resepi dalam bahasa Nogori..hikhik.. Thanks buat puan penganjur aka Makbed coz sudi pilih my entri tu dan menaja hadiah yang beshh iaitu baju..wee..sukanya.. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain, especially Ifa dan Deqlis..


Masa awal-awal join GA ni, Makbed masih lagi menggunakan blogspot, skang dah berdomain sendiri dah.. Tahniah makbed.. Semoga terus maju dalam dunia berblogging dan dalam apa juga yang makbed lakukan.. Jom berkenalan dengan makbed di Makbed's Journal..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Feb 17, 2011, 12:23:00 AM

wah! dah buat entri khas..
deqlis nk wat tajuk apa erkk?? any idea?? kih kih kih... ku masih buntu nie..baru duk depn lappy...

hehe..iron chef ... :0))


thanks inform deqlis...mlm ni baru leh online nie..syiok ada berita gumbira:))

deqlis klik HB juge..:-) n ngan ffuN (bace terbalik)

roger n out

Feb 17, 2011, 12:40:00 AM

Tahniah.. anda layak menang.

Feb 17, 2011, 8:03:00 AM

dah tgk entry u tu...
mmg tergelak tgk gmbr kung fu tu!!

Feb 17, 2011, 2:00:00 PM

tahniah... amboi has siap berninja bagai...

Feb 17, 2011, 3:30:00 PM

tahniah!!ni menang 1 lagi...

http://contestpuanieta.blogspot.com/2011/02/winner.html

Feb 22, 2011, 12:14:00 AM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...