Feb 5, 2011

Home » » Yeayy.. Tekaan Mengena..

Yeayy.. Tekaan Mengena..

Bukak-bukak je lappy semalam, terperasan mesej dari Ifa, gitau me menang dalam Teka dan Menang 2011.. Tq dear maklumkan.. Muahss!! Wah.. tak sangka betol, tekaan me mengena la.. Terima kasih en. Aima kerana anjurkan contest yang best ni.. Memang mencabar mindalah nak meneka..ngeee.. Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain esp. eB, Nadiah dan Ifa..


Kalau nak tahu, en. Aima ni peminat bowling (tu yang buat contest teka jumlah pin bowling ni..yer dak?) ngan bola sepak.  Kat blog en. Aima ni ade banyak gambar pin bowling yang comel2, yang paling me berkenan sekali adalah pin bowling Man U dan pin 1 Malaysia, agak2 itu ke hadiahnye? Agagaga.. Nak tengok ape lagi koleksi pin bowling yang ada, meh terjah blog incik suami Cute Mum ni..


Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

8 Comments
Comments

8 comments

Feb 5, 2011, 9:26:00 PM

wah...tahniah2.hihiih

Feb 5, 2011, 9:39:00 PM

congrats yer has ;)

Feb 5, 2011, 9:39:00 PM

me dh click ur HB utk ari ni

Feb 5, 2011, 9:48:00 PM

tahniah..tahniah..pandai meneke tu, hehe

Feb 5, 2011, 10:17:00 PM

salam

tahniah kak



Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

Feb 5, 2011, 11:14:00 PM

tahniah sis!hihi..ok sj..tlg mnolong..=)

Feb 6, 2011, 1:23:00 PM

tahniah... dah klik2 HB

Feb 8, 2011, 1:35:00 AM

@to all: thanks semua..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...