Feb 1, 2011

Home » , , » Senarai Bloglist Belle of January

Senarai Bloglist Belle of January

Tahniah buat Syira coz berjaya dinobatkan sebagai Belle of January.. Kali ni meh kita tengok pula siapa yang berjaya tersenarai dalam bloglist Belle of the Month dan bakal menyertai Syira selama sebulan di bloglist khas ini..

credit

Berikut adalah Top 3 bagi pengomen tegar bagi blog Notre Belle Histoire bagi  bulan January, dan Top 3 dari carta Top 10 Members bagi blog Notre Belle Histoire  bagi bulan Januari..

Carta Paling Kuat Ngomen dijuarai oleh :
  1. Syira
  2. Aanie
  3. kak Yong

Carta Paling Kuat Skodeng dijuarai oleh :
  1. Dr Siti Sara
  2. Aisha
  3. fa10

Tahniah buat uols dan terima kasih kerana turut memeriahkan blog Notre Belle Histoire dengan komen2 yang memang de' best lah, dan tanpa jemu melepak di blog Notre Belle Histoire.. Muahss berbijik-bijik kat uols.. Sayang uols ketat-ketat la..agagaga..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Feb 1, 2011, 9:15:00 PM

wah3..

bestnyeelah dorang tuh..

belle belle dancer! keh3..


p/s:cik hady dah tgk tak ni??

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/terjah-dia-11-cikpuanhady.html

Feb 1, 2011, 10:32:00 PM

weehuu ~ congrats.. ahakz..

Feb 2, 2011, 12:36:00 AM

salam malam rabu =)

ala, kak, terharunya,,,,tak tahulah akak buat semua ni...syira pun dah plan nak buat start bulan feb..akak dah start dulu. syira baru je nak belajar...

tocey2.... sayang akak ketat2 jugak =)

Feb 2, 2011, 3:16:00 AM

next tips nk masuk bloglist kena la rajin mengomel kat blog cikpuanhady la yer...

p/s: dalam scrol box blog archive tu
try cek btol2 code dier:-

coz klu tersilap satu simbol pn mmg x jadi....huhu.

Feb 2, 2011, 12:59:00 PM

bes nya masuk bloglist puanhady..ngehee..syang skali gak.ngeee.

suka skodeng sini..blog comey

Feb 3, 2011, 11:26:00 PM

@sicomot : hihi..me dah tgk..tq dear..

@aretikz : hehe..

@syira : hihi..glad u like it..

@mr ix : hehe, kalau nk msk bloglist khas tu, jwbnyer kena ngomen dan skodeng la..tapi kalau nak masuk bloglist yg femmes dan hommes tu hanya tukar2 link je..

@aisha : comel ek..thanks dear..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...