Feb 27, 2011

Home » » Menang Lagi.. Adakah yang terakhir bagi bulan Feb ini?

Menang Lagi.. Adakah yang terakhir bagi bulan Feb ini?

Salam semua..ngee.. Setelah lama tidak bersiaran, hehe, takdelah lama mana pon, sehari je pon takdek entri terbaru.. Selama ni paling koman pon 1 entri sehari..huhuhu.. Bukan tu aje, blog conway pon turut terabai..hoho.. So not me..haha.. Nak kata malas, tak jugak walaupun mungkin ada sikit-sikit..hakhak.. Selain dari agak busy dengan projek baru, saya baru je siap godek-godek untuk tukar template dan background.. Amacam comey dak? Ngee.. Hampir2 saya nak tukar balik tau, maklumlah dah biasa dengan background yang kosong, bila bercorak ni nampak cam serabut sikit..ngee.. Uols rasa cemana?

Ok, berbalik pada tajuk, sebenarnya dah tahu 2 hari lepas & semalam lagi, tapi sebab takdan nak buat entri..huhu.. First sekali, me adalah one of the winners bagi Pengomen Terbaik bagi contest Ford Fiesta yang dianjurkan oleh bro GTO dan menerima 10 GTO Pointz. Thanks bro coz memilih my komen tu, dan sudi juga informkan pada me. Tahniah juga buat pemenang2 yang lain..


Rasanya tak perlu lagi me perkenalkan sapa GTO ni kan, semua dah kenal.. Cuma me nak gitau yang GTO ni memang suka buat small contest camgini.. Best gak..

Keduanya, me adalah one of the winners bagi Giveaway 1001 Followers Mah@mahu. Thanks adik Ifa yang comel coz sudi maklumkan pada me.. Muahss!! Thanks juga buat penganjur dan juri coz sudi memilih my entry untuk memenangi RM20 + barangan..yeay..sukanya!! Tahniah juga buat pemenang2 yang lain esp Aisha, Mama Zharfan dan Ifa.

Basically, apa yang me buat untuk entri giveaway ni adalah relevan dan bertepatan dengan blog Mah@mahu ni.. Cuma yang me nak tambah kat sini, bro Mady ni suka join conway yang dianjurkan oleh blogger jugak tau.. Jom berkenalan dengan Mady di blognya, MM..



Kliklah sini dulu.. Thanks!!

Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

9 Comments
Comments

9 comments

Feb 27, 2011, 6:24:00 PM

waaahhh.. tahniah..
jeleznya.. bila la luck cik pulau nak smpai ni.. asyik takde luck je.. haishh.. ^^,

Feb 27, 2011, 7:52:00 PM

tahniah..tahniah..takpe..next month adek lagik

Feb 27, 2011, 11:09:00 PM

tahniah...

dah klik HB..

link banner segmen review nanti tukor yer.. link yg betul >>> http://kakyong72.blogspot.com/2011/01/segmen-review-bersama-kakyongdotcom.html

Feb 27, 2011, 11:45:00 PM

congrats yer :)
u tak kira berapa kemenangan utk bln ni ker ? :)

me dh click ur FB

note : me lg suka template plain actually ..taste masing2 kan

Feb 27, 2011, 11:51:00 PM

salam


memang kaki menang la akak ni..huhuh

Feb 28, 2011, 4:05:00 PM

woah,congratz!!hee

Feb 28, 2011, 5:34:00 PM

Wahhh tahniah ye.. :) Rezeki tue.. :)

Feb 28, 2011, 10:43:00 PM

menang lagi??tahniah...

sy pun 2 hari x bukak blog....weekend, blog pun cuti gak...huhu...

Mar 5, 2011, 5:50:00 PM

@to all : thanks..ngee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...