Feb 2, 2011

Home » » Menang Saguhati, Tersenarai dalam Top 10 & Pengomen Terbaik

Menang Saguhati, Tersenarai dalam Top 10 & Pengomen Terbaik

Perghh, tajuk nak panjang aje.. Yang kontot-kontot tak nak main.. Hehehe, tu yang paling ringkas boleh me fikir, malas nak berjam-jam fikir tajuk kan walaupun tajuk tu agak penting.. Ok, stret to the point..

Alhamdulillah, pembukaan yang baik bagi awal bulan Februari ni.. Tak sangka begitu cepat sekali pengumuman pemenang bagi Mamawana's 1st Giveaway, baru je tutup pada 31hb dah ada result pada 1hb, iaitu semalam..

Terima kasih buat puan penganjur aka mamawana kerana bermurah hati untuk memberikan RM5 bagi pemenang saguhati seramai 10 orang and guess what, I'm one of them.. Tahniah juga buat pemenang utama dan pemenang saguhati..


Apa yang me perhatikan, mamawana suka berkongsi dalam entrinya mengenai entri blog-blog yang dilawatinya setiap hari.. Bagus jugak ni, berkongsi dengan pembaca yang lain entri-entri dari blog lain kan.. Jom berkenalan dengan mamawana di blognya, NurQaseh..

Tengah-tengah duk buat entri ni, terperasan pulak kat dashboard yang My Give Away ada keluarkan senarai Top 10 bagi entri kreatif, dan me salah seorang yang terpilih.. Thanks buat puan penganjur dan juri-juri yang memilih.. Dan yang terpilih tu semuanya best-best, ada chance tak nak terpilih ni? Hehe.. Dah terpilih dalam Top 10 ni pon dah happy.. Kalau nak tengok siapa yang tersenarai dalam Top 10, leh klik sini..

Yang pengomen terbaik ni pulak, me dah siap-siap autopublish dah entri ni, masa tu tajuknya Menang Saguhati & Tersenarai dalam Top 10 je, tapi masa duk berblogwalking ke blog GTO, terperasan yang dia dah announce pemenang bagi komen terbaik. Alang-alang dah buat entri kategori Lucky Us ni, sumbatkan ajelah dalam 1 entri..ngee.. Terima kasih Eyriqazz coz sudi pilih my komen untuk memenangi 5 GTO Points bersamaan RM5 (me takmo redeem lagi, nak kumpul bagi banyak, nak kalahkan Joe..wahahaha..ada hati tu..) Tahniah juga buat pemenang-pemenang yang lain especially Miza..




Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

6 Comments
Comments

6 comments

Feb 2, 2011, 8:47:00 AM

tahniah...
semoga berjaya..
klik hB!

Feb 2, 2011, 9:11:00 AM

rezeki tak pijak namanya ni. ini rezeki klik klik... hehehe

Feb 2, 2011, 9:13:00 AM

tahniah!!! banyaknya menang....sy x penah join GTO punye contest...lepas ni nak try gak la....:)

Feb 2, 2011, 1:36:00 PM

congrats yer :)

me dtg click ur HB utk ari ni :)

Feb 2, 2011, 5:12:00 PM

tahniah..tahniah..

Feb 3, 2011, 11:46:00 PM

@to all : thanks..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...