Feb 18, 2011

Home » , » SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA

SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA

Yiihaaa, kali ni dengan sepantas kilatnya saya mahu menyertai Bloglist Yuyu Zulaikha.. Saya memang suka masuk bloglist nih, tak kisahlah blog baru ataupun blog lama.. 

Kalau ada yang nak exchange bloglist dengan saya pon boleh saja, let me know kat box komen yer, kalau kat shoutbox takut saya terlepas pandang pulak.. Dan kalau ada yang dah letak blog baru saya ni kat bloglist uols, tapi blog uols takde pon kat bloglist saya, gitau aja.. Dengan sepantas kilat saya akan taruk..hihihi..

Ok, saya dah lari dari tajuk.. Kalau uols juga mahu join, klik sini laju-laju kay.. Sebelum tu, meh saya nak gitau apa yang saya suka dan berkenan sangat kat blog ni.. First time tengok header, fuhyoo, simple tapi comeynyerrr, nak jugak boleh? Ngee.. Pastu kemas je layout blog ni ha.. Sedappp je tengok..




Kliklah sini dulu.. Thanks!!


Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

2 Comments
Comments

2 comments

Feb 20, 2011, 11:33:00 PM

Salam terjah dri blog YZ =)

Feb 23, 2011, 12:51:00 AM

@novelgurl : thanks..datanglah lagi..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...