Feb 6, 2011

Home » , » Lagi Cerita Mengenai Hadiah | Part 2

Lagi Cerita Mengenai Hadiah | Part 2

Hohoho, semalam blog ni berupdate dengan 1 entri je.. Bukan ape, sumer yang me autopublish jadi tukar status kepada draft, hampesss betol.. Pulak tu, me seharian takde kat umah, berjimba-jimba kat luar, tapi tak jauh pon.. Taman berdekatan ngan rumah ni je.. Terpaksalah me reschedule balik entri-entri tu, takkan nak publish jam 2-3 pagi kan.. Buatlah autopublish hari ni pulak..ngeee..

Kali ni me nak sambung lagi upload gambar-gambar hadiah yang telah diterima hasil join CGL pada tahun 2010.. Yang 2011 tunggu ek, my niece, Mira belum bagi gambar..ngeee.. Kita cuci mata dengan hadiah tahun 2010 dulu la ek..

Tungku moden

Yang ni adalah salah satu hadiah yang paling me tak sangka sekali akan menjadi hak milik me.. Maklumlah hadiah ini dimenangi melalui kaedah cabutan bertuah dalam Catatanku 1st Giveaway yang dianjurkan oleh Nieyla, dan me jarang bebenau lucky ni..


Comel kan klip-klip rambut ni? Or, boleh jugak letak kat shawls ni..ngee.. Tak silap me ini adalah dari JajaKraf.com. Entri me yang dibuat khas untuk Giveaway from JajaKraf.com telah menambat hati Jaja dan sekaligus memenangi klip2 ini dan voucher RM50..


Ha, yang ni tak lain tak bukan me dapat hadiah dari adik Nadia yang comel, sebab me adalah 1st prize winner bagi Pantun Untuk Nadia. Hikhik, my niece tak pulak ambil gambar hadiahnya iaitu jug biru yang sangat comel..


Hadiah ni adalah daripada kak Azzah.. Walaupun me tak menang dalam GA Nurazzah8 mana pulak ni? tapi dengan baik hatinya kak Azzah sudi bagi hadiah kat semua para peserta yang join..

Thanks buat penganjur-penganjur di atas.. Me memang suka hadiah yang uols bagi, tak kisahlah simple ke, biasa-biasa je ke, ataupun nilainya tak seberapa ke, yang penting, keikhlasan uols nak bagi.. Uols dah bagi tu pon me suka sesangat.. Muahsss!!!




Kliklah sini dulu.. Thanks!!



Suka entri ini, meh picit button kat bawah ni:

3 Comments
Comments

3 comments

Feb 6, 2011, 6:37:00 PM

tungku moden+klip rambut tu beshh :) me tak menang GAs yg u menang ni hahahhaha

Feb 6, 2011, 9:18:00 PM

bestnya dapat hadiah...;-)

Feb 8, 2011, 11:19:00 PM

@mz : takpe, sis dah bnyk menang ga lain yg besh2..

@ila : bestla jugak..ngee..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...